Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobar dan cvvetnici. jeste li nasli kosturinu draze? izgleda da nije bilo dobro od tita, da u.r.inira na njegov grob, nakon sto su ga ukopali. nikli su zbog toga samo jos gluplji cvvetnivi))) novi cvvetnicki moto, bre: u.bi, u.bi i svinji guzicu ljubi))
@nocna mora : gosp. nosna mora ocito ste pogrijesili u citanju moga komentara , jer ja nigdje nisam naveo islamski radikalizam vec radikalne muslimane u bih koji zele dominaciju nad ostalima. pod radikalne muslimane podrazumjevam sve one koji vide bih takvu da preuzmu i centralizuju drzavnu zajednicu koja se sastoji od tri konstitutivna naroda i ostalih.nema ovdje jednog predsjednika , nema jednog lidera i nikada nece biti onako kako je to tito radio u sfrj. onog trenutka kada se desi da u bih bude samo jedan i on se pitao , tada ce bih da dobije svjetsku lidersku poziciju i ponudi rjesenje da svijetom vlada jedna vjera sastavljena od katolicanstva , pravoslavlje i islama , a to moras priznati se nece nikada desiti
@kahn radikalne struje postoje u sva tri naroda,ali najmanje medju muslimani.Ako bi davali neke procente radikalizma Onda bi u srpskom narodu bilo oko 20% radikalnih,a u politici 95%,u hrvatskom narodu 10% radikalnih a u politici 25% i na kraju u bosnjackom narodu 3% radikalnih i u politici 0 %.Volio bih da mi navedes primjere islamskog radikalizma.Pazi! Samo argumenti.
@SRB-IN je li to pozivas i one zrtve iz Vukovara
teznja radikalnih muslimana u BiH je da BiH postane muslimanija , a to se srecom nece nikada desiti , zato sto u ovoj zemlji postoje druga dva naroda koji se nesta pitaju o ustroju zajednicke nam drzave .
@Valentin,apsolutno mi necemo da se zadovoljimo sa BiH u ovim granicama.Borimo se za granice iz l132 godine
braco po Isusu sta milslite da se zajednickim sredstvima rijesimo ovih dzihad ratnika i islamskog otpada koje ni Turci nisu htjeli povesti kada su odlazili jer su znali da nema covjeka da valja sto moze vjeru za veceru dati
@MEGACAR Ti si bas proeuropski nastrojen. Vidim usvoijo si jos jedan novi termin, to \"sunitski\". Svaka cast za tako zdravo razmisljanje!
Srbi i Hrvati treba da se ujedine u borbi protiv sunitskog fasizma koji je prijetnja cijeloj civilizovanoj Evropi,svaki dan BiH nas kosta desetine miliona maraka i nema smisla da i dalje finansiramo gubitnicki Bosnjacki narod koji je rasturio nekadasnju multikulturalnu BiH.
Dodik i njegova politika su apsolutno podudarni s KAradzicem i njegovom politikom, a znamo gdje su nas doveli pokusaji dijaloga koje je SDA vodila s Karadzcem. Sto se Bosnjaka tice, njima nije ostala nikakva iluzija kada su u pitanju namjere EU i djela medjunarodne zajednice.
Vidi se sada ko je za dogovore, a ko nije. Tihic opstruira BiH.
Sto je ovaj Dodijev cuko nesto mnogo pametan. Nakon sto je iznio javno sta je krajnji cilj SNSD-a i njegovih EU sefova, nakon sto svaki njihov potez vodi tom cilju, svaki sastanak s Dodikom i njegovim EU mentorima znaci ogromni doprinos tome cilju.