Sulejman Tihić
0
Prudska trojka pred raspadom?
Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci kad musliman ne dodje na sastanak odmah je propast. Pa naviknite se malo da postoje i drugi u ovoj zemlji i da se sve ne dogadja od Baščaršije do MArindvora!
Solana i dalje soli za Bosnu ga boli ima on svog doda sto po bosni hoda solana daj nama konkretnija stava nemoj nas zamarat i nastavljat varat nismo vise jagnjad sto ce opet padat na lazima rijeci i na raznju peci ovo nase Bosne a i Hercegovine brani Bosnjo svoje pradjedovo tvoje Bosna i Hercgovina jedna i jedina nasa domovina! BOSNA4EVER!
sto je truhlo u drzavi \"danskoj\" (bosni)
Kao sto je Karadzic dobio uvjeravanja i obecanja da nece biti gonjen za pocinjene zlocine nad gradjanima BiH,nesto slicno se desava i sa Dodikom.Neki visoki evropski duznosnici su usadili krila Dodiku da bi vidjeli koliko ce moci da leti sto ga je ohrabrilo i onako naivan zamahao.Sada ga ti isti s macevima,cekaju da se spusti na zamlju.Samo naivni mogu misliti da ce nestati RS-a,a jos naivniji da ce jedan narod odlucivati od sudbini BiH ili da ce ijedan entitet moci biti destabilizirajuci faktor drzave BiH
90% ovih koji se predstavljaju kao Hrvati su nasi pravoslavci zatrovani velikosrpskim fasizmom.
Ne kupujte EU proizvode. Time investirate u svoj nestanak.
Pusim samo Ronhil
Zatrovane duse ne zele ni sebi ni drugima dobro! Posadite jedno drvo danas, to ce vas malo procistiti.
@Ja idi to reci ovom krmku sa laktasa. BOSNA4EVER!
Ljudi vodite ljubav a srbima jebite mater!!!!!!!!!!!!
Ljudi, vodite ljubav,a ne rat.
BRAVO TIHI ...
@Srbin a znas i ti onu KO SE ZADNJI SMIJE NAJSLADJE SE SMIJE! Hajd se smijte krvolocni genocidasi,doslo je vrijeme da se genocidna tvorevina rs ukine,sad shvataju svi da ste problem vi srbi,bolesna amebska genocidna sorta ubica. Imamo sad zasta tuzit i Eu-ju,haski tribunal,srbiju(opet jer su se mnogo dobro izvukli uz pomoc haskog suda i medjunarodne zajednice),imamo dokaze crno na bijelo sta se sve godinama radi s Bosnom i Hercegovinom! TUZIT! Na ulice narode Bosne i Hercegovine!DOSTA ponizavanja i pljuvanja po drzavi Bosni Hercegovini,podcjenjivanja,L ICEMJERSTVA I NEPRAVDE! Tuzit i DOSTOJANSTVENO HODAJ ,jer ti nisi genocidas ti si BOSANAC! BOSNA4EVER!
@Srbin, Meni su jednaki svi koji rade protiv bosne, a ti radis protiv bosne. Eto vidis nisi ni smijio lanuti mater covjeku koji je otvoreno podrzao R.M. najveceg zlocinca. Evo vidis da ti bosna nije u interesu, glede toga, SPANI MI SA MUSLIMANSKE K. , STA VIJESIS.
@nonickname Pa ja ne psujem mater nikome pa necu ni njemu! Ali ako ima dobru sekretaricu, to je vec druga prica ... :)