Komentari (238)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vječno u pampers srao i smrdio,genocidaš sRatko i oni genocidaši koji ga podržavaju.
krepat će u kavezu ko' pašče...usranih gaća 😆
Mladić je general sa najvećim porazom u modernoj historiji ratovanja. 360 slabo naoružanih momaka u tenama je ne samo odbilo Mladićev napad sa preko 10,000 teško naoružanih specijalaca i oklopnim vozilima već su ih potpuno porazili. Tzv VRS od Bitke za Jajce 30.10.1992. ne bilježi više ni jednu pobjedu na ratištu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zamisli ti taj mentalni sklop....Ubiješ nečije djete i onda dolaziš svako malo pred kuću i veličaš to ubistvo.
vratiti istom mjerom! Jasenovac ne postoji?!
Dovoljo je da vidig glavu ovome balvanu sto lijepi plakate pa da ti sve bude jasno. Nije samo da se vidi sta se kaze ili uradi, vazno je vidjeti i tko to kaze ili radi. Jednostavno negirajmo ovakve primitivne i umobolne likove i njihove bijedne akcije. Oni to ne zasluzuju.
Gledaj ovog debelog, sijedog nacionaliste i genocidasa. Zaostali mozgu...
Srpski teroristi se ponasaju divljacki? Da li je moguce?? 😕😕😂
Šta ćeš, dok jedni priznaju svoje greške, drugi i pored svih dokaza višestrukih osuda opet se otimaju i tvrde da voda nije mokra, da vatra nije vruća i led nije hladan makar usrani bili i krepali ko zadnja crkotina.
šta vi imate od toga što pišete o pempersima i sličnim sra...a kao i ovi što vam lajkaju, kada to niti čitaju niti šta znači povratnicima. oni su na vijestima čuli za ove četničke provokacije i još više strepe za svoj i život svojih. zločinci i kad pokrepaju, ostaće njihovi "početni" simpatizeri i isto bi ponovo uradili. bagru treba polomiti da to više ne radi, a iz misli im se to ne može istjerati
Sta preostaje dasini drugo nego da provocira?
Broji glave udruzenja i isto po 500 😂😂😂 samo po dzepu, sve i jedne i druge a valas i nas manjinu katolike
Naser Orič, Heroj
Koliko moraš biti poremećena osoba puna zla da opravdavaš mučenje i ubijanje djece, žena i ljudi te da uživaš u mirisu leševa, krvi i prosute utrobe!
Fin ovaj lik iz udruze ja gradjana! Jos slika nam dajte clanova ovog udruzenja,
Divina
Stoka sitnog zuba i nije nizasta drugo osim za provokacije. Al zato kad legne 130km peMzije, eeeee
Nikad se nećete moći oprati od genocida! Barbarski narod sklon nasilju, teroru, ratovanju... na kraju 20 i početkom 21 stoljeća. Sav normalan svijet ide naprijed, samo se oni osvrću natrag.
Nema kod nas napretka. Cega se pametan stidi, budala se ponosi. A budale vecina. Nema se gdje okupati, ali ce trositi novac na lijepljenje plakata osudjenog ratnog zlocinca. Kada Srbi ne priznaju i izvrcu za ovakav zlocin koji je nesporan, sta onda mozemo od njih ocekivati za sitnije stvari.