Komentari (230)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šta drugo očekivati od genocidnog naroda
@Fensa2768 taj koji je bacio, vjerovatno joj je i otac Sramota
Ne postoji genocidni narod ali postoji genocidna politika koju Putin kod srpskih političara podržava.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ja sam srbin...i trenutno se stidim ove budalaštine...al šta ćeš, svuda ima bagre i seljačina sa IQ-om oko 27, nebitna vjera, nacija
Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno. Laž je srpski državni interes. Laž je u samom biću svakog Srbina. U ovoj zemlji svaka laž na kraju postaje istina. Srbe je toliko puta u istoriji spašavala laž. D.Ćosić!
@rubius nema svugdje jarane, realno vi prednjacite...
Četnikuša abortirala.
Kad bošnje izmišljeni na bilbordu pričaju o genocidnom narodu' a ubijali ovde i genocidisali domaće narode vijekovima. Kud nismo pravo ih izgenocidisali pa da ne postoje' a ne ovako po turice svaki dan zagađuju prostor njihovim primitivizmom i mržnjom. Crknkte bal ije. ŽIVELA REPUBLIKA SRPSKA!
🐷🐷🐷 Mi smo srbi razapeti sveti
To po turice same stavile. I koji će urac ona Pakistanska zastava tu? To treba spalit odmah' mrsh u Pakistan po turice.
🐷 Ja sam srbin i jedem💩
Treba ovo sad uzeti i odnijeti onoj balavici iz Francuske sto ima momka iz Srbije
Tuzno je vidjeti koliko su pravoslavci u BiH potonuli u prljavi mulj vlastitih politicara. Dodirnuli su ljudsko, karakterno i socijalno dno nepoznato u modernoj civilizaciji. Dokle ce trpiti ovalve kriminalce koji ih pljackaju i i obraz pred cijelim svijetom kaljaju moraju sami odluciti. Neka vam Bog pamet prosvijetli.
Haha smece ce se pokupiti ali to je njihova sramota i dokaz da zive sa primitivcima i papanima...
Šta od genocidaša očekivat drugo,nisam ja donio krepanu svinju jer sàm daleko preko granice.Jebo ih onaj njihov napuhani .
Svaka vama čast kada možete tu živjeti
Srpsko junastvo na djelu.
I naravno policija rs ce reagovati i nece nikad naci pocinioce a i da ih nadje koje koristi...To je taj narod koji je ,,sposoban za suzivot sa drugima,,.Mislim da srbima treba dati pravo da svi zive u jednoj drzavi,,,ali u u srbiji.
Kako ga nije stid da svoje djete tako mrtvo baci...svinja jedna genocidna 😂😂😂😂😂 Sve su to svinje....i to genocidne
Svim tim provokacijama rukovode Dodik, Lukac, Vucic
Hoce da je pretvore u crkvu hahaha
Dzemat uznemiren.Ma jasta hodza ili kako vec se pravo nasikiro.sjeo je u svog dzipa i raspalio po gasu..Hahahahahahahahaha
Brale moj, hocea da provociras? Pa dodji u pola dana, preskoci ogradu pa provociraj. A ne kao phicka, bacas krmad po noci da te niko ne vidi. Junaci servski...