Nakon slučaja Dukata i Vindije
52
Provjeravaju se svi uvoznici mlijeka u BiH
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
M.Selimović: "Ni sa kim istorija nije napravila takvu šalu kao sa nama muslimanima. Do juče smo bili ono sto danas hoćemo da zaboravimo. Аli nismo postali ni nešto drugo, stali smo na pola puta, zabezeknuti. Ne možemo vise nikud. Оtrgnuti smo, а nismo prihvaćeni. Kao rukavac što ga je bujica оdvojila od majke rijeke, i nema više ni toka ni ušća, suviše malen da bude jezero, suviše velik da ga zemlja upije. S nejasnim osjećanjem stida zbog porijekla, i krivice zbog otpadništva, nećemo da gledamo unazad, а nemamo kud da gledamo u naprijed, zato zadržavamo vrijeme, u strahu od ma kakvog riješenja. Preziru nas i braća i došljaci, a mi se branimo ponosom i mržnjom. Htjeli smo da se sačuvamo, а tako smo se izgubili, da vise ne znamo ni šta smo."
Dobro je, jos ne svijetlimo u mraku ko lampe..kad to bude, a uskoro ce, eto ti belaja
A TU JE I OVAJ SDS-ESOVSKI KER I RATNI ZLOČINAC MIRKO ŠAROVIĆ...NEMA SREĆE ZA NAROD U BiH DOK SU OVAKVI KEROVI U VLASTI U MJESTO DA SU U TAMNICI ILI U GROBU...
Sta kaze Kreštalica "strašne posljedice" normalno da su strašne kada su ih oni režirali sa tatom Dodikom... a zašto Vi novinari niste na presici upitali koji je dozvoljen procenat Aflatoksina u susjednoj nam Srbiji ? Većina naših ljudi to nezna da je dozvoljeni deset puta veći nego kod nas i da iznosi 0,50 a ne 0,05. Isto je i u Rusiji i u još nekim zemljama Evrope koje nisu članice EU tako da je kod njih tamo ovo "kancereogeno" mlijeko apsolutno "zdravo". a Šarović možda nije svjestan da će ovaj režirani prljavi veš vrlo brzo izaći na vidjelo...
Svi koji vole ovu drzavu Bosnu i Hercegovinu ce se izjasniti kao Bosanci i Hercegovci. Nece biti Srbi, Hrvati ni Bosnjaci. Podjela na 3 naroda koja je nametnuta zapadom nicemu ne sluzi nego radi kontrole nacionalnih stranaka unutar drzave, a svi znamo da nam to nije donijelo nista dobro. Ako pripadate nekom od ova 3 naroda vi samo pripadate narodu, vi nemate drzavu pogotovo ako se izjasnite Bosnjak. Srbi i Hrvati imaju svoje maticne zemlje po kojima se izjasnjavaju, a kao Bosnjak nemate nista. Sto vise stanovnistva koje se izjasni kao Bosanac i Hercegovac to je bolje za ovu drzavu, samim tim Bosnjaci koji su u srcu dobijaju svoju pravu maticnu zemlju.
je vidjeti način na koji je SDP prepustio i federalno i drzavno upravljanje privredom i poljoprivredom HDZ-u, SDS-u i SNSD-u :( Federalno ministarstvo privrede, Ministarstvo trgovine, Ured za veterinarstvo itd.
commi Pa sto nisu kupovali od nas... Nek se truju, kada su i nas trovali....
cuj mirko sarovic....oj tugo ko nas vodi...
Hoće li se ko "sjetit" da analizira domaće proizvode ali i da objavi rezultate. Ko yna šta pijemo sa domaćim mlijekom?
Tako to rade pametne zemlje. Problem oko mlijeka nije nastao slučajno i Srbi i Mi uopšte nevidimo koji je glavni razlog ovog (režirano velikog ) problema. Hrvatska ulazi u EU i zbog nazovi njihovog problema koji se by the way otkrio na njihovim farmama sad će naši izvoznici imati 10x veću kontrolu uvoznog mlijeka jer ako oni mogu napraviti problem svojim proizvođačima mlijeka kako će tek to biti sa mlijekom koje uvoze iz BiH -Srbije. Mićemo kao iobično popušit priču jer brat bratu tehnologija u mljekarstvu u RH je barem korak ispred nas. Ali kao sto rekoh ako imaju problem kod sebe što će tek biti kad nas budu osjenjivali . PS: Sjetite se samo koje su probleme naši proizvođači imali kod pokušaja izvoza mlijeka - te nemamo labaratorija, te nemamo certifikate , te ovo ono ali kako smo ispunjavali uslove tako su dolazili novi.
...pa, i hrvati su kupovali domaće...
TREBA DOMACE KUPOVAT I J...T OVE STO DAJU NEGATIVNE ZA POZITIVNE KOMENTARE
garant opet neko nekoga pa magla raji
Samo me zanima da li kakve analize prolazi Domace mlijeko....npr.Milkos :)
MOGU RECI KUPUJMO DOMACE
HOW YES NO