Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ona je zadužbina šehida i danas traži nove gazije", naglasio je Dino ef. Maksumić. Ukratko efendija jel to trebaju gazije za novi rat...??
Mislim pitam samo da znam da se pod hitno i ja ispalim iz BiH.
@Oskarovac: Naravno, pored ovakvih komsija i nasih zemljaka itekako su nam potrebne Gazije. Za ne d'o Bog.
Hodže komunisti ... bravo !!
Miješanje vjere i politike, na način na koji se to danas radi, ne dovodi na dobro. Vjerski službenici se bave svačim osim onim za što su tu. Licemjerstvo na pro levelu
Svaka cast nasim palim borcima, mocima i djevojkama koji padose u najboljim godinama. Ali kada vidim kako zive oni koji su prezivili, dok smecari sa berlinskih frontova im kroje sudbinu, nikada za ovaj aparat ni menzuru krvi ne dam!
Koliko se dusmana okupilo na ovom clanku, nevjerovatno :) Hvala Klix-u sto na ovaj nacin skida maske s dusmanskih glavurdi.
DEVET JE SEHID, BOSANSKIH HEROJA, OD NASE SU KRVI, OD NASEGA SOJA. ZAPAMTI IH DOBRO, DOMOVINO MOJA, OD NASE SU KRVI, OD NASEGA SOJA.
da po islamskoj zajednici taj novi gazija nije smrdljivi bakir sto citav rat u trezoru provede...valja i vama pred Boga stati pa reci kome ste sluzili Bogu ili politici pokvarenoj.
Nejma 'Gazija', jal' su pod zemljom, jal' po kontejnerima, jal' po bijednim radnim mjestima, jal' u Minkenu ili se spremaju za njega. Žalim slučaj, kasno Mujo iz IZ-a na Kosovo rano...
Na kojem jeziku je članak? Hvala
koja smo mi rupetina....
"BiH je zadužbina šehida i danas traži nove gazije"!!!!???? Biće da je ipak Radovan bio u pravu!
Velikim Bogom se kunemo da robovi biti necemo!!!! Zapamtite vise cetnicka bando!!!
@Mickey100 ja kokiko znam nije alija pobio ni ove niti ljude pobijene npr u prijedoru, s. mostu, foci i da dalje ne nabrajam jer je lista podugacka. njih su pobili bradati pravoslavni teroristi i masovne ubice a ove iz clanka vatikanski teroristi
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Mi da budemo gazije, a vi da idete za nama i dovite i halacete... E kurko vise i za koga! Vas hodze i popove zreba u prve redove. To vam je ionako precica za dzenet. U dušu vas vasu lazljivu i licemjernu
hodze su kod nas i bili u prvim redovi.a barem.odakle sam ja a popovi su samo kadili i huskali
@huizju88. Sjecam se, da... Ima priloga po internetu o njihovoj nesebicnoj borbi sa iftarima i janjetinom i kako teska srca i sa suzom u oku naplacuju dzenaze. De, bogati, popusti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I šta Puljić kaže na ovo? Je li ugrožen danas, i on i Čovke?
i.....koliko je to kostalo.........sjecam se koliko ste trazili za moju mamu
Uspjesi 5.Korpusa su zasjenili ove hrabre momke i borce koji su sačuvali i očuvali teritorije na području Mostara, Jablanice i Blagaja.
U odlučujućim trenucima nisu poklekli pred brojninim i opskrbljenijim protivnikom.Oni su naši hercegovački heroji, šehidi i gazije.
@donniebrasco prije napada na vranicu, ovi pripadnici ABIH su je ispraznili i oduzeli oružije pripadnicima HVO-a, da bi se nakon toga desio napad na Vranicu. Ko je bio tu zna situaciju, ali je HVO napravila veliki grijeh što je dopušteno da se zarobljeni pripadnici ABIH ubiju, to se nije ni trebalo ni smjelo dogodit.