Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvarno ako Vi u Foči i Višegradu ne slijedite DOBRO onda ne znam... I to vjekovima slijedite dobro da i Sotona od tog dobra pere ruke...
Jako ljepo govori ovaj čovjek. Sretan Vaskrs svim mojim zemljacima pravoslavne vjeroispovijesti, kao i svim pravoslavnim vjernicima u regionu.
Haha nidze veze
E mihalo nemoreš ti onoliko dobra ucinit kolko jedan može zla
De progovorite koju prigodnu besjedu o ljubavi i ljudskoj dobroti. Ima toga još, naravno, ali religija nije mjesto gdje to treba tražiti....
Zasto ste onda “blagoslovili” vojsku da napada tudju zemlju koja je imala svoju nezavisnost.
Pope dok se politika i vjera mjesa nema mira i dobra na ovom planetu! Mi ljudi smo stvoreni za uništiti,a ne dobro napraviti!
Pa nije Ustikolina usječena iz električne mreže valjda??? Ima struje i interneta a bilo je i predhodnik godina,moglo se poslušati vijesti,pročitati potresna svjedočenja i pogledati slike i onda fino sjesti u autobus i otići u Potočare,POGET GLAVU,ŽESTOKO SE ISPLAKAT I REĆI OPROSTITE MENE JE STID I MENI JE ŽAO!!!🥺🥺🥺(To bi bila poruka koja bi mogla pokrenuti promjenu)
To upravo danas radi Putin.
Pa sto onda sijete zlo,sto ne ostavite dobre tragove iza sebe.Pripadnici srpskog naroda se hrane sa zlim djelima.Cast izuzetcima.
Hvala ti na lijepim rijecima i sretan i bericatan praznik zelim svim postenim pravoslacima a mozeli postena crkva zabraniti ulazak putinu i slicnim njemu koi ubija djecu neduznu otima tudje i i i i
Trebaqš to pope porućiti Putinu i ostalim putinovcima koji progone i ubijaju dojućerašnje komšije,otimaju im grunt da bi napravili ruski i srbski svet.
Ovi vjerski lideri izgleda žive u svom svijetu, blagdanske čestitke im sve više liče na poruke kandidatkinja na izboru za Miss Universe
obično čovjek uči na svojim greškama... da li vi učite na svojim greškama?
Idi blagoslovi artiljeriju i ljude krvavi ruka to je glavni hobi pravoslavnog klera