Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa srbi su ludi za raketama...makar i protugradne bile...😉
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/118344/skandalozan_govor_lidera_sdp_a_nermin_niksic_izjavio_da_ce_slijediti_put_simpatizera_milosevica_koji_se_zalagao_za_ukidanje_nato_a.html
Svaka cast RS-u ! Ljudi domacini vrijedni, obradjuju zemlju, a neko eto brine da se usjevi sacuvaju. Bio sam prije par dana u okolini Bijeljine i fascinantan prizor nepreglednih zitnih polja me odusevio i rastuzio. Semberija bi mogla hraniti Bosnu, ali na zalost zbog nedostatka potrosacke svijesti, kupujemo krompir iz Maroka, holandjani nam uvaljuju govedinu i bezbroj takvih primjera.
Fbih je prkno ovog dijela svijeta
Hrišćani su tehnološki daleko razvijeniji od ostatka planete.
Nije tacno! U Gradaccu ih takodjer koriste.
Lijenom čovjeku je sve izgovor da nešto ne uradi. Ahhh da... bošnji ne trebaju rakete, grad je Allahova volja 😂🤣🤣.
Niko se ne pota koliko taj reagens truje zrak i kišu,zamlju i usjeve .
Neke neznalilce nešto i testirale, pa objavile naučni rad. "The conclusion, at least for France and Spain, is that if ground seeding is performed starting 3 hours before the hail falls at the ground with a 10-km mesh AgI generator network located in the developing hailstorm areas, each generator burning about 9 g of AgI per hour, the hailfall energy of the most severe hail days is decreased by about 50%."
Ja koristim orgonske topove ...efikasniji su.
Nama je u federaciji sve mrsko ko ce toooo , a i koda grad pada 3 saataa
Ove rakete se proizvode jos samo u Srbiji, sistem koji se pokazao kao cisto bacanje para i svi su odustali od ovih raketa. Kod Srba to radi jer su 50 godina iza svih, tek ce skontat da samo bacaju pare.
@Nebi " Srbi zaostali u svemu".. reče tip iz Bosne.. 😂. O jbte patak..😁
@Nebi BiH je mala Švajcarska.
Zato u federaciji u zadnje vrijeme poplave nonstop..Ne diraj u prirodu rs'u.
Ma samo nek se puca!!!!
Je@es protivgradni sistem, bolje pare strpat u dzep i govorit "akobogda"!
@bendzi777 , koriste u Gradačcu i Brčkom što znači da nije samo u jednom entitetu.
Nemaju oni hodzu da im zapis skonta