Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Općeniti problem grada Visokog je mržnja i nesloga između urbanog i ruralnog stanovništva! Mislim da je ovo jedinstven slučaj u BiH gdje je neizmjerna mržnja između \"građana\" i \"seljaka\". Visoko je grad koji, na taj način, nikada neće napredovati. Pogledajte samo posljednja dešavanja. \"Gradska groblja\" su dobila zadatak da čiste puteve na opštini. Ne d`o Bog da je, u nkom slučaju, neko sa sela bio zadužen za to, mislim da bi \"građani\" krenuli u rat protiv \"seljaka\".
Treba ljubazno zamoliti nacelnika opcine Kakanj da se kandiduje za nacelnika opcine Visoko kao nezavisni kandidat gradjana i seljaka opcine Visoko. Jednostavno ha jah
daj ljudi ne serite, ni sam ni za muniba ni za bilo koga drugog, ali je ovo sad skroz bezveze ma recite mi jedno ime poslije rata koje je u visokom napravio nešto lijepo, sad udarili po munibu da bi skupili bodove pred izbore, a ustvari u visokom mrze se između se a kamo li ljude sa sela, i takva politika nas je dovela do toga da nam ništa ne radi osim preventa i igm-a i hvala bogu dođe čovjek iz drugog grada pa proradi i vispak. budimo realni da nama visočanima niko ne valja. možda bi najbolje bilo kad bi za načelnika došao neko iz druge općine
normalno da nema..osim onih iz njegovog sela koje je preporodio u zadnje vrijeme i sve pare izvukao..uostalom nije to samo on..to je politika citave sda stranke..
Kasno i ofirno. Al neka, zasluzio je. Mislim da ne postoji niko u Visokom, osim par njegovih talđija, da lijepo misli o njemu. Jednostavno je unistio grad, u svakom pogledu.