Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I cete se opet jednace sa nama... Kod nas ukupno do sada osudjeno bosnjaka za tri silovanja, sto je po statistikama mnogo manje koliko po Srbiji Srbi siluju maloljetnica za cetiri godine, a cetnici silovali desetine hiljada Bosnjakinja, i maoljetnih, i trudnih, i pravili im djecu pa ih tjerali da rode "srbina"... E moji cetnici, nikada necemo biti isti... A ako Bog da...
zakon kaze da je svak nevin dok se ne dokaze krivica, a ako se dokaze krivica kazniti sa najvecom mogucom kaznom za pocinjeni gnusni zlocin.