Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko su i ko stoji iza "plenuma" i "plenumasa" vidjelo se na predizbornom skupu prosrpske SBB stranke : ""Na skupu će govoriti između ostalih i profesor Mensud Kečo, predstavnik Plenuma građana...." Samo sto umjesto ovog "predstavnik Plenuma gradjana" ..... treba da pise " ..predstavnik prdoncicevih lesinara i placenika.."" Znaci vlast vise nebi smjela uzimati zaozbiljno zahtjeve nekakvih plenumasa, jer to su stranacki zahtjevi huligansko-teroristicke SBB.
Nije valjda da te stranka još nije uhljebila, a pred raspadom je. Pa reci u ime koje stranke pričaš? J e b e m li ti nanu nanulicu u... Treba vam početi tu ukradenu imavinu paliti, stoko jedna lešinarska.
feelthesame , imas li zenske djece??? Ako imas nabij ih sam, da ja ne prljam svoj q.u.r.a.c
Sada ce to SBB pozlatiti........
Sigurno ovi narkomani ne pjevaju besplatno da bi ko fol podrzali narod.
Bolje pitanje je ko stoji iza pojedinih stranaka, posebno se odnosi na SDA, SDP I HDZ. Ocigledno, da ni oni sami neznaju.
Izgleda da se još nisu dozvali pameti ove lešinarske stranke pa šalju svoje pijune na klix, da pljuju po narodu kojeg kradu već godinama. Ne znaju da će goriti njihove kuće i vile sledeći put kad narod krene. A lokacije nije teško saznati, samo molite boga da vam najmiliji ne budu u njima.
mislim, stvarno ne kontam dubiozu i ljude koji ih toliko dizu u nebesa.. zaradjuju pare tako sto nam svima govore da lose zivimo i da nacionalizam ne valja? i svaki je.beni album je na istu matricu, mada im je muzika ako nista ok.. a najsmjesnije mi je kad cujem nekog sina lokalnog mocnika koji vozi audija, otvorio prozore, a iz auta kresti dubioza.. ako vec misle da je tolko sranje u drzavi, nek se kandiduju na izbore i pokusaju nesto konkretno uraditi.. ovo vec postaje smijesno..
Vazda je bilo bendova koji su zarađivali muzikom o sranju u državi... Taj debilni tatin sin vjerovatni i ne konta o čemu se radi... A bolje Dubiozu slušati neko one cajke hebene kojima raja mozak ispire..
Jesu oni Fahrini igraci?? Ja kontao oni neutralni al nista
koja su ovo govna, 'ajd sto zarađuju na bolnim osjećanjima napaćenih i siromašnih građana, al sada su i plaćenici Fahrini ee tugo moja
marš podrumaš, što ti ne zasviraš za narod!
nek kupe kravu nekoj porodici pa nek poklone ovako previse sebe reklamiraju postali su naporni
marš podrumaš, što ti ne zasviraš za narod! Da vidimo tu reklamu tvoju, možemo ti i platiti, pa da budeš "vrijedniji" od njih!
Travari u akciji.
marš podrumaš, što ti ne zasviraš za narod!
gradjana je sve manje i manje,ruralci odredjuju sudbinu a ruralaca su puni gradovi
Nešto vi nezaposleni od pola miliona imaju problem, jer su nezaposleni, kuku njima, ne mogu da rade. bolje podrumašiti na balkonu!
Ovi iz dubioze izgleda nisu nesto skupi, kao da za male parice zabavljaju SBB pristalice..
ne seri podrumaš!
Al dedo sa đozlucima ja najjači :)
jel ih ono stipaljkama prikacio na dioptrijske? :D
:D ko bi mu znao...baš je smiješan.
KAKVE PROMJENE VIŠE?
Da maknemo familije s vlasti, inače akademce.
Pa oće li to šta dobroga donijeti?
Vratice se Valter...
koji si ti poltron
Zaista vas(i) komentari odisu dijalogom, tolerancijom i pristojnoscu. Svaka cast, cestitam!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)