Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
daje imena sudija i tuzioca... i dajte negdje sliku ovog ubice da ga se narod pripazi.. kad izadje , uslovono ako ga osude, ide svaki vikend "TAJNO" u carsiju provoiditi se.. ima se para, moze se..
4,5 godina za ubistvo,tu nešto ne štima,presuda je skandalozna
4,5 godine za ubistvo? U Americi za silovanje dobiju 10 god.zatvora.Jos kaze nista se na silu ne moze postici. Kakvo moljakanje i demonstracije, istjerati korumpirana govna iz institucija, druge nema...
Ze silovanje federalni zakon u USA propisuje dozivotnu bez prava na pomilovanje kao maksimalnu kaznu. Mislim da je tako takodje u gotovo svim, ako ne svim, drzavama USA.
@BivsiTurcin3 Nije bolan dozivotna za silovanje,i ti ga pretjera.Jest mozda ako se radi o visestrukom silovanju pa se saberu kazne...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Smanjite mu kaznu puno su 4godine!!
pa kad onaj dokazani idilovac koji je priznao da je organizovao i mobilisao nove teroriste a i sam bio pripadnik idila u siriji u nasem sudu dobi samo jednu godinu a ljudi koji su izrezali par metara drva da ugriju djecu dobiju isto i vise pa onda me nista ne moze iznenadit a o pljackasima drzavnih miliona koji dobiju mjere zabrane ne bih ni da polemisem
Tužno i strašno da neko ovako izgubi život, ali treba sačekati i vidjeti hoće li se Tužilaštvo žaliti na prvostepenu presudu i kakvu će presudu donijeti Vrhovni sud Federacije. Svakako je ova kazna preblaga za ovaj zločin, a kaznena politika našeg sudstva za ova teška krivična djela je inače preblaga.
ma yebo te žalba na prvostepenu, koji sudija uopšte donese ovako nisku kaznu...i vidiš da je obavljeno sve iza kulisa...namjestaljka, treba govnetu dat 30g robije ionako svi izađu sa odslužene 2/3 kazne, ovaj bio izašao znači za 3 godine a nečija majka će čitav život da plače!
40 godina zatvora, a na 4 i po za guzonjine, poguzonjine sinove i sitne kriminalce.
Tačno, za ovo ubistvo bi u Americi odležao tri doživotne kazne.
Dzabe trazite......zivite u BiH....ovdje nema pravde za sve vec samo za pogodne