Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Banjaluka je nesigurna i necivilizirana zona
o svom se jadu zabavili
Covjek se preziva Skoko Dakle izbacili su Skoka a ne Skoku (ili koku)🤣 Isto kao sto su za boza vreca pisali “Vrecu”. Jbt jedna smo drzava, jel moguce da ne mozete pohvatati kako se izgovaraju hercegovacka prezimena
@Kenjacc779 Nisi u pravu. Nije Skoka, nego Skoku. Nije Boza Vreca nego Bozu Vrecu. Bilo bi Boza da se zove Boza.
@Kenjacc779 ,ma to sarajlice tako pričaju iako je nepravilno.
Dodo njih ko lopatom izbacuje...
Pozivam drage bosance i bosanke,stanovnike Hercegovine,krajisnike hrabre,casne ljude svih vjera i nacija u dragoj nam BiH.CitamotuA2 i drugi njegovi nikovi iza kojih se krije su plod covjeka koji bi da nam ovdje predoci da je SDA od velikog praska na ovamo,sve stvorila.Takmicimo se braco i sestre da zajedno ismijemo sto je vise moguce ovog SDA bota i predocimo Bakiru kako angazujuci ovog bota sa njim ismijava sebe. Branimo Bosnu od ovakvih "tvoraca svemira" i laznih velicanja SDA.
Izbacuje njih Dodik, jednog po jednog.