Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Selamim hi unas vjerske experate, da se uključim ute životne teme suovim: Allahov Poslanik s.a.v.s. je kazo: ''Allah neće pogledat osobu koja je spolno opčila sa svojom suprugom u analni otvor.'' (En-Nesai i Ibn Hibban, Ibn Madže, br. 1923, od Ebu Hurejre, r.a., sahih – vjerodostojnim ga je ocijenio šejh Albani)
nema veze, i onako bosanci prave slovensku dijecu decenijama.... jos malo pa ce to biti bosna 2
vidim fino neko organizovao pismene plakate.....jos da su na engleskom.... pa da jasna poruka iz prve ruke ode u evropu....
Sve se nema , a na proteste se ide sa kutijom cigara :P
Pa u islamskom bankarstvu nema kamate ... ne razumijem u čemu je problem ...
Pa budalo, ljudima nisu vratili ni glavnicu. Hajde eto, ako si tako pametna, kamatu i ne moraju.
Naravoučenije svim klijentima svih banaka na svijetu: banci uvijek treba klijent biti dužan pa makar deset maraka.
"Mnogi su umrli ne dočekavši rješenje i svoju štednju, a preživjeli se nadaju da će svoj novac koji su zaradili i uštedjeli na pošten način konačno dobiti nazad" Ovo je primjer kako država uništava građanina odnosno kako banka uništava svoje klijente. Stvar je više nego jasna i jednostavna. Oni su nekome dali pare i hoće te pare nazad. Kakav jebeni zakon treba poštovati da se to uradi. Jednostavno, daj im njihove pare. Čak i kada neko od štediša umre ima nasljednik koji mora dobiti taj novac. Slovenija glumi napredno i demokratsko društvo a ustvari su uvijek bili nepatvoreni lopovi.