Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa neka Austrija otvori vrata i pruzi humani tretmant sto mi nismo u stanju da pruzamo
Ne kontam Vucijak nije logor...oni su tamo slobodni, ko god hoce da pomogne moze doci pomoci a brate mogu I udomiti jednog...
@cekamkasiku bogati? Vi uzeli pare za zbrinjavanje migranata a da ih primi Austrija? Pare da ostanu vama?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Prebacite ih u Bec umjesto da protestujete...
Bravo kralju...lakse jebat mater nama sto ne dijelo onaj hljeb popola sa njima I to onaj hljeb kojeg mnogi nemaju...
@MaslinovaGrana Šta će oni u Beču? Vama je plaćeno da ih zbrinete.
Zašto ovako zlostavljaju migrante?
Žalosno..
Jel ih zvao neko ovamo !?
Nije niko umro u Vucjaku sto lazete..Jest u Tuzli šuga,ali nije ni nama domacim bolje
Strajkujte ispred hrvatske ambasade. Oni im ne daju preci u eu i vrse nasilje nad njima
@rambo972 Pa zašto bi im dali? Vi ste uzeli pare pa neka stoje kod vas. I kad ih ova polunjemačka plačenička bagra toliko želi, slobodno nek dodju sa 200 autobusa i ukrcaju sve i vode u tu Austriju. Mislim da im tada nećemo raditi problem
Austria Airlines ima dnevno najmanje 2-3 rute do Beča. U čemu je problem?
Kad se problemi ignorisu ,nda to ovako izgleda i problem dolazi na dnevni red u Vijece Evrope a zatim na sud o ljudskim pravima! Otvorite oci vec jednom i pogledajte istinu! Problemi nece nestati ako se ignorisu ,samo se vise iskoplikuju!
Ahahahahahahaha...."Humanitarni radnici i građani Beča organizuju proteste ispred zgrade Ambasade BiH u Austriji zbog neljudskih uvjeta u kojima žive migranti u ilegalnom kampu Vučjak kod Bihaća" Jebote, kamp je sada ilegalan a migranti su legalni. Cibe stoko razbojnicka.
@Oshkosh Bosna je potpisnica konvencije o ljudskim pravima...koliko se sjecam.
@Oshkosh za pidjameta.slipic. Od kada je putovanje po svijetu bez identifikacionih isprava ljudsko pravo?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa primite ih u Bec je*li vas oni
Panetnjakovici zasto ne posaljete pisma garancije za migrante koje toliko volite i primite k sebi njih u svo
Pa nemojte nama, dragi Austrijanci, svirajte Kurzu!
@kontraprotivan Nisu to nikakvi Austrijanci, vec ista govna kao i ovi kod nas, teroristi i kriminalci, samo sto su uspjeli preci u Austriju.
Toliko o ugledu BiH u svijetu. Jucer ja komentira da se kuca treba srediti kako nebi vonjala po svjetu...i klix mi blokirao komentar. E moja Bosno, mora se sve fino srediti narocito u Fed,kako se ne bi imalo u sta prstom upirati. Svaka drzava ima propuste ,medjutim razlika je sto druge drzave to priznaju i kazu dobro popravit cemo to sto smo propustili,onda se to poravi i to je kraj problemu.
teški vjernik i humanista erdo ih je poslo da silom natjera eu a taj isti piša se po tim muslimanima šalje ih preko mora u gumenim camcima ! a vi još vjeruete da su vam turci braca
Bez obzira o kakvim migrantima je rijec, zao mi je sto su se nasli u takvoj situaciji, ali od svih drzava gdje su bili Bosna im je pruzila prenociste kakvo-takvo, organizovale su se humanitarne akcije pa se dijelila hrana i odjeca, sad najednom ispade najgori...
Kad su toliko zabrinuti, trebaju onda organizirati vlak s kompozicijom od 10 vagona i sve iz Vucjaka lijepo prevesti u ljudskim uvjetima u srce Beca kamo i zele doci i mirna Bosna. Nemate razloga protestirati protiv BiH… nismo mi krivi sto se migrante usmjerava kroz ove nase vrleti… Omogucite im vize da ljudi iz svojih zemalja avionom dodju do Beca, Berlina, Kopenhagena, Stockholma… jer vama ce graditi zemlju, a nama unose samo nered i nesigurnost, cast izuzecima.