Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad ce mile tamo sa rakijom da to resi
Pogledajte samo zgradu hotela palasa onakva je vec 40 godina stoji nedovrena,valjda Islamska zajednica nedozvoljava da se zavrsi,pa su smislili da pokriju platnom.Hihihihiiiii sta dalje reci.
Sramotno da je ovoliko malo naroda izaslo u BL na ulicu.Ne mogu da shvatim da je ostalim tako dobro ili da su nedaj boze zenske polne stvarke pa da se boje Dudkove diktature da izadzu na ulicu.Zaista sam iznenadzen NE solidarnoscu sa ovim hrabrim sto su izasli na ulicu i svaka im cast na hrabrosti
Sutra ce vam Dodik doci s litrom rakije da se mirite. Ne moze covjek danas, praznik mu je.
Dodo vam ne radi danas.
Okupilo ih se maman 1500, ostali kazu da su zadovoljni zivotom.
vi se u bosni samo svadate , ćoravo bilo nikad dolje nebi ja zivila
@...SuaveAcecino... ko bi to mjenjo austriju za jadnu bosnu . ničeg dolje nema mi se druzimo svi i bosanci i srbi i hrvatu vi se dolje samo svadate a nemate banke u djep brini za poso bolje ti je
@...SuaveAcecino... mi smo mladi i nismo nikakva agresor nas politika nezanima ko vas dolje! moj momak je cro hrvat prije mi je bio Albanac! a prije njega srbin boli mene briga. mi nismo vi da se svadamo imamo pare i uzivamo tu nebitno je ko je skim i ko!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)