Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bio sam i svaka čast,ipak ima nade i za Mostar. Izgleda da se narod ipak budi. Nisam mislio da je ovo moguće ali puna potpora!
Ova sa transparentom uci sine da budes na birou neka mi ispod ostavi broj telefona XD
Nažalost kao i sve u ovom usranom gradu podijeljeno na Bošnjake i Hrvate. A Hrvata nažalost nije bilo (oni nemaju problema?!?!?!?)
Izgleda da su ove godine protesti u modi ko ne ide na proteste ispada papak XD. Al nek se opominju vlade da pocnu bolje raditi.
nije moda, već narodu pun *** čekanja nemam ja jedan život da me oni jebu a drugi da živim
kako god da bude, na sveuciliste necemoo :D I DzEMALA NE DAMOOO :D
Svaka cast !!!!
balinska posla
balkanska posla protiv monoteista (prije bogumili, sad muslimani)
Da mi dijete puškom, neko tjera na fakultet Đemal u Mostaru ne bi pristo eto taki je to fakultet dobro su raja i izdržala do sada leglo kriminala i korupcije i nepotizma. Bolje vam je promijenite fakultet barem vi u Mostaru imate izbora.
radi se o Univerzitetu, seljačino!
....i nije Đemal nego Džemal.... ....Sveučilište u Mostaru i Univerzitet Džemal Bijedić najbolje govore o tome koje majoriziran u sredinama u kojoj naši dragi sugrađani koji se izjašnjavaju kao hrvati imaju "većinu" vlasti....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ruznih cura,pogotovo ova preko nasih ledja. hahaha
e jesi ti slatka......u opankim i sad odaš
Jok,jok...
sto kaze frenkie : "nisi sitan ti si buducnost i ritam" VIVA LA REVOLUTION !
Vala su im glupi natpisi, al hajd', bar nek nešta rade uoči junsko/julskih ispita.
Ni protestovati ne znate otac vas ***..Neartikulisana masa prosla gradom i to je to! Zna se kako se protesti rade.Ne bi se vi znali ni za kefir izborit! Znate koliko je vas glas dopro do ovih sto vas kradu? Na jedno uslo na drugo izaslo. Nek vam Sarajevo bude primjer kako se protestuje!
protestVuje! al haj nek si reko kako
Omladino pokreni se da stvar mijenja se!!
Premijeru, službeno te čekaju zahtjevi čim se vrneš s puta!
dok sam bio student ruzio sam cesto citao praxis polemizirao vjesto anarhizam mi je bio u krvi svi na barikade sanjao sam kako vodim proletere mlade a danas doktore pomozi mi tesko mi je vjeruj mi
moto demonstracija je "nemate pendreka koliko mi imamo ledja"
ja sam samo zabrinut za Bevandu, eto se ce sada osjecati nesigurno i u Mostaru
sto im je dobro vrijeme dole