Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veće plaće zato što po vas cijeli dan drkate u institucijama štiteći one koji su nam upropastili živote! Vi ste saučesnici u uništavanju ove države i hoćete plaće! Mrš!
ovi su bacali bojne otrove na rvi kada smo trazili svoja prava...
@LaLoba PotpisujeMO! Sjeticemo se i 2014-te i samaranja boraca.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
👉👌
Ustavni sud presudio da je policijaki sat neustavan! Poslušajte ustavni sud ako ste policija BiH
sanjao sam fini parti puno ljudi nigdje žandara
Kad je Legijina Jedinica za specijalne operacije resora drzavne bezbednosti izasla na ulicu,to je proglaseno oruzanom pobunom.Sta je sad ovo???
treba vam ih smanjit. 90% vas voza skupocjena i zatamnjena auta. birate kome cete kazne pisat, sirotinji smijete onim u dzipovima ne smijete.. treba narod da izadje i da vas razbije tu ko beba zveku. kad su borci i narod ptotestovali bili ste mangupi.
Kako ih nije sramota
Niste uz narod vec cuvate guzice lopovima u vladi.Pravi policajci trebaju stati uz narod.
Vratite nam palice!Vratite nam palice!Vratite nam palice! Fakat su oni nadrealisti sve predvidjeli...
Nisu predvidjeli. Znali su.
Sta hoce ovi? Vece plateee! Hahahahhahah
Policija i zdrastveni radnici zaslužuju NAJVEĆE plate. Da se 20% odvadi od parlamentarske plate to bi ovim ljudima bilo preko 50% na platu!!
Hoce vece plate al zato im ruka ne bjezi od mita. Cast izuzetcima ali mnogo ih je koji podlijezu prvoj recenici.
Gledajuci ovo onda ako Direkciji za kordnicaiji policijskih tijela povecate plate onda povecavajte i zastitarima jer to je po meni isti posao zastitar ili obezbedjenje kako ko zove.A ne da zastitari rade za 550 a ovi bi da rade za 1500.
vratite nam palice, vratite nam palice
Kakvi su ovo umovi, pa ne znam ima li neko da voli policajce ovakve? Uhljeb do uhljeba, druze se samo sa drugim policajcima, jel’ osjete da ih svako izbjegava jer su najveci sljam ove nacije? Fuj
I Posao i platu?
plocice u uniformama kupujete, nikad se svezalo dok vozi nije , voze ko ludi pa kad ih zaustave kolege smo, samaraju i maltretiraju ako im se neko ne svidi, a rodđaci i lokalne kabadahije unaprijed svaku akciju i raciju znaju... cast izuzecima kojih je jako malo..
Dosta vam je to sto imate