Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IZDRŽITE BRAĆO ! FREE GAZA
jok,srbi
sta si ti mislio
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Ovo nije način da se protestuje protiv države Palestine, protiv UN-a nego je direktno pokazivanje i traženje od UN-a da što prije reaguje na situaciju u Palestini. Nas jako vrijeđa činjenica da je jedan entitetski predsjednik Milorad Dodik podržao Izrael, otvarao dobre odnose sa ovom zemljom, a mi znamo da su i Izrael i RS nastala na istom principu, a to je etničko čišćenje˝ SVAKA ČAST GOSPODINE NA OVOME ! ISTINA ISTINA ISTINA Vuku korijeni genocidaša genocidašu.
Govori u svoje ime druze... mene uopste nit interesuje a pogotovu moze uvrijediti Dodikova izjava. Ti ako se postovjecujes sa palestincima to je tvoja licna stvar. Nemoj subjektivno gledat stvari onda si isti kao i Mile...
I kakve ja veze imam sad s tim ?
hahaha..njih jako vrijedja sto etnitetski predsjednik Dodik podrzava Izrael..haha..pa ne mogu da vjerujem koji su ovo indijanci!
Kao da nemamo i previse svojih razloga za proteste..
A uša papci.Jebla vas Palestina.Imate vi u svojoj državi većeg sranja.
šta nejdu u palestinu pa brane narod?! lako je 10000km dalje vikat "podrškaa" "podrškaa"
Ovi su beton, ko li ovo sponzorise... gledaj im majica i banera. Koje smo mi budale, ko da nemamo svog sranja do zavrat. Pa da nema Izraela medjusobno bi se poklali arapi ko i u ostalim dole hehehehe
ovo se zove zloupotreba djece u dnevno političke svrhe, zarad nekog đeparca, e moja omladino umjesto da se priklonite nekim jačima i radite da zaradite sebi lovu pravu i živite u bilo kojoj boljoj uređenijoj zemlji od ove naše napaćene.
Supak,zar dijete ne moze imati svoje misljnje o desavanjima u svijetu ?
Kad su vidjeli ovakav protest momentalno su prestali 😀😀😀😀
"Nas jako vrijeđa činjenica da je jedan entitetski predsjednik Milorad Dodik podržao Izrael, otvarao dobre odnose sa ovom zemljom" E moj konju, dobri odnosi u međunarodnoj politici se po principu na kojem biraš jarana, nego na interesu. Bolje je imati dobre odnose s Izraelom nego nemati ih. Al' haj ti to objasni nekome ko dok živi u š...ku Evrope protestuje za nekakve bliskoistočne pripiz...ne koje veze s nama nemaju, k'o uostalom što smo i mi bili ignorisani devedesetih (a i sad).
Stvarno bih volio da mi objasne zašto pred ambasadu Turske?????
Ja ocekujem da ce Izrael odmah prestati s borbom post su oni to trazili. besmislice.
svako zeli svojih pet minuta slave, pod izlikom da mjenja svijet... ili cak stvarno misli da to moze.
sve hašišari. više novinara nego prosvjednika.
Ja nisam u mogućnosti zbog posla da dođem a da sam student bio bi na protestima i to pred ambasadom cionističke Amerike https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/t1.0-9/1908378_10203949709720287_2767937866989189756_n.jpg