Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko se tenka lati traktorom se vrati
Milo disciplinuje fanatike
Stvarno gdje god serva ima tu su vjecito neki problemi sa njima, nije li to dokaz da nesto nije u redu sa njihovom genetikom, e Turci sto pomjesaste svoju krv sa njihovom, to ste trebali na karpatima ostaviti.
Rasrjerajte bagru!
Sreća je CG pa je članica NATO-a, do sada bi gorila ko šibica !!
Opet ugrozeni Srbi? Pa stvarno nema smisla, ceo svet protiv nebeskog naroda..😢
Nije mi jasno kako razlikovati Srbina i Crnogorca😂
@nepogodan66 valjda ima neki test sa lopatom.
@nepogodan66 evo ti ovdje kako : dok Srbi hodaju, Crnogorci leže.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
goni te srpske placenike van drzave... i ogroman zid sa bodljikavom zicom izgradite na granici sa srbijom!
Gledam slike na fb vladike spojenog na infuziju...bez i jedne ogrebotine, modrice ili traga ali kažu ima unutrašnje krvarenje....PA VI STVARNO NISTE NORMALNI AKO TE LAŽI MISLITE PRODATI BILO KOME OSIM VAŠEG STADA OVACA.... http://izdvojeno.ba/laz-je-u-samom-bicu-srbina-dobrica-cosic-otac-srpske-nacije-ideolog-srpske-lazi-i-uzrok-srpskih-genocida-i-etnickih-ciscenja-na-kraju-20-stoljeca/
ode milo
Gledaj ti minusa! Jesu li ovo "komsije" saznali za klix? Neka neka, nek vide sta region misli o njima. Dosta su slusali lazi.
Zauvijek bye bye ideologiji Ilije Garašanina - Načertanije :)))
Ako ne zarate ništa
Navodne srpske svetinje su nekad bile vlasništvo Crnogorske pravoslavne crkve, koju je kraljevina jugoslavija zabranila, a sve sakralne objekte dala u posjed SPC. Sada to treba vratiti pravim vlasnicima tj CPC i crnogorskom narodu.
Poderi to Milo, junacino.
Podrška Crnoj Gori!!!
Svi počev od Slovenije pa Hrvatake, Kosova i Crne Gore su imali iste probleme samo u Bosni Srbi zahvaljujuci Aliji Izetbegovicu dobise entitet...