Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
doso vakat da policija stiti lopove od radnika...
Pa ovi su nedavno birali one u parlamentu
Vazda cemo biti neciji isprdak i vazali.Imali smo samo jedu sansu da napravimo svoju drzavu sa respektom a to je Jugoslavija.I nikad vise nam se nece pruziti ta prilika.Sitne duse su sve to razjebale.Bosancima i Hercegovcima preostaje samo jedno,da kupe prnje i u svijet,ili da kaze i Hrvatskoj i Srbiji dosta je bilo.Otkaze svaku ekonomsku saradnju sa njima i lupi sakom od sto kaze europi hocemo direknu saradnju sa vama a ne tutore iz hrvatske i slovenije.Oni neka uredjuju svoje brloge.
Juga nije ni mogla opstati u onom obliku. Komunizam nije odrzljiv, to je ono sta je potaklo opsti haos koji je 90tih nastao.....
Nista bez sile dzaba vam ti plakati i sve nama treba arapsko proljece
došo vakat da se sdp spašava.. nemojte me shvatit pogrešno, al čim se sdp usro u gaće izvlače radnike propalih firm
Ih, pa da su samo ova preduzeća koja su uništena dosadašnjom kriminalnom vladavinom, bilo bi doro, ali...ONI su uništili sve što se dalo uništiti, obespravili radnike otevši im kricu hljeba. Umjesto da su gradili, ONI su rišili, pljačkali i punili svoje privatne račune, kupovali i gradili nekretnine, izbjegalali poreze, držali radnike na crno uz crkavicu. ONI su naši bogatuni, koji popravljaju prosjek u standardu po glavi stanovnika. ONI su NAŠI dželati! Miren protest je "0"!
malo podataka o zastupnicima: SDA: 29 SBB: 16 DF: 14 HDZ BiH: 13 SDP BiH: 11 HDZ 1990: 4 BPS: 4 SzBiH: 3 A-SDA: 2 NS: 1
a evo ko su i budžetski korisnici: http://www.klix.ba/vijesti/bih/objavljujemo-imena-novih-zastupnika-u-parlamentu-federacije-bih/141027119
Ovo nije novinarstvo. Citava prica oko protesta se svoda na to da vlada ne zeli razmotriti zahtjeve radnika, a ovom novinaru nije ni palo napamet da navede koji su to zahtjevi. Ako su zahtjevi opravdani onda je novinar kreten jer nije kako treba predstavio probleme ovih ljudi. Ako nisu opravdani onda je kreten jer prikriva cinjenice da bi pricu okrenuo tako da ide u korist njegove ideologije. Novinarstvo vrijedi nesto iskljucivo ako je objektivno, a to znaci predstaviti sve cinjenice
sta ce nama proizvodnja nama bakir daje sve i lagodan zivot, ko hoce naranđasto zlo za boga neka se ide njemu klanjati.
Šta vi ba radnici ometate rad vlasti. Ona samo stvara atmosferu ! Ne dijeli vlast plate nečijim radnicima ! NEgo svojim NERADNICIMA. :)
HAHAHAHAHA što ih je lijepo vidjeti zajedno a kad su izbori svak za "svog"Šta če te pred vladom??pravac pred sjedište SDA i HDZ-a kojima evo 20 god dajete glasove da vas vode da ne NESTANETE Dobro sam rekao da ne NESTANETE bar do sljedečih izbora pa opetJovo nanovoA to šta jedete -ne jedete.radite li ili ne ....to njima nije u opisu STRANKE Izdržite do sljedečih izbora
Vala preko glave mi je i ovih radnika. Kad se kralo, svi ste pognute glave bili. Gdje su vam tad sindikati bili?
To vam je sve kriva Europa,nece ni klipe da kupe od BiH.Samo neke uslove ganjaju.Sutra necemo smjeti ni rdnuti rece nemozete vi sa tim nesredjenim crijevnim problemima u Europu.
prošao sam prije 30 min. i okolo ima više specijalne policije nego raje ispred parlamenta
@dillbear. Ja pratim mnogo izjava sa naśi prostora..broj 1 je koja stranka i glas kome da daju..mislim koja najviśe obeća..broj 2..Sam od vlade zahtjeve..A ja se pitam..Śta vi dajete drźavi i vladi da bi imali pravo da zahtjevate neśta..Poenta je da svako mora se boriti ko svi mi..Jer źivot je većna borba..A te izjave isto ćlanova pojedinaka iz vlastite porodice ćujem.😉.
Ma nista se tu nece promjeniti.. nego samo sebe gledaj i deveraj kako znas i umijes!!!
that's the spirit
Pa ebiga vise ko ce ovome narodu ugoditi,nije im valjala ona drzava,sad im nevalja ova.Ebajga vise.