Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@patriot: Ma neka si spomenuo Bosnjak :) Stvarno, ne znam sta bi bez diskriminacije ... i nauci se citati ako i nije kasno .... \"Član Izvršnog odbora Sindikata Aluminija Šefkija Bećirbašić kazao je kako se Vlada ...\"
hehe ko vas ebe , imate najvise plate, izvozite samo sirovinu i jos bi da dobijate struju dzabe od EPBiH iako ni jedan Bosnjak ne radi u aluminijskom, finansirate fastisticke stranke po hercegovini, i njihove projkete, k.... vam struja dzabe placatjte je po normlanoj cijeni i polsujte ako znate a ako ne znate nema vise donacija ugasite firmu i cao raja, prosjecna v+plata vam je oko 2000 KM i vi strajkujete kako vas nije sramota trebalo vas je rastjerati sa tog skupa p. vam materina i vama i brajkovicu koji ima ploati od 10 000KM da se zna...
Na clanku o smrti jednog Cele 250 komentara, a na ovaj nijedan... sramota...