Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Energoinvest, Unis, Agrokomerc, Famos, Sipad, Zora, TAT, Hidrogradnja, Natron Maglaj, Soko Mostar, Pretis, TAS, Krivaja, Igman Konjic, Vitezit, Koksno hemijski kombinat Lukavac, Rudnici, KTK Visoko, Hepok Mostar, Enegropetrol, Feroelektro, Intersped, Terminali, Aida Tuzla, Granit, Zrak, Zica, SIP Stupcanica, Slavko Rodic, Pobjeda Gorazde,.......ITD ITD ITD.........i sve ste unistili......... i malo vam sto ste jos milijarde pokrali i u kredite nas zaduzili i hocete jos vlasti grobari nacije i zemlje...(iz odgovora jednog od nevinih i vrijednih koji je sve izgubio)!
KO JE UNISTIO OVE FABRIKE? JESU LI TO ISTI ONI ZA KOJE JE NAROD GLASAO 20 GODINA? NARODE, RUKE VAM SE OSUSILE AKO IZABRETE OVU STOKU! DAJTE DA MJENJAMO; NEIDE! LAGUMĐIJO SPASI NAS!
Za sve ovo je kriva SDA I SBiH tihic i silajdzic u ZATVOR
MA NAROD ZNA NEMOJTE SLUCAJNO DA NE GLASATE ZA SDA..ALI SLUCAJNO KO IZDA PIZDA!!!!!!!!!!!!!
Guze li Srbi jos Sabahetu ili im se zgadilo...
Sve je propalo nema se vise za sta boriti ..... iza 18 togodisnje vladavine SDA i SBiH haramija ostala je samo bijeda i sirotinja ..... sretni su samo oni koji su uspjeli otici iz ove zemlje.
dajte tim sirotim ljudima zlatne kasike pa neka idu :=O
Vratite nam palice, Vratite nam palice, Vratite nam palice !!!
UDARI DLANOM OD DLAN 2.ZALJEPI OVO NA 10 KOMENTARA 3.ZATVORI OCI I BROJI DO 5 4.KADA OTVORIS OCI POGLEDAJ U MONITOR
KOJE SU NAM ONI SVE FIRME UNISTILI....NEKADASNJE GIGANTE!!!! PA TO NEMA NIGDJE...UNISTILI SU SVE STO JE BILO DOBRO ZA NAROD I PRIVREDU!!! ZIVI SE SKORO SAMO OD KREDITA I POMOCI IZ INOSTRANSTVA...NARODE, BUDI SE! USTANI! BORBA ZA PRAVDU!