Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada je GP Bosna 97-98 strajkovala,borili se protiv unistenja gradevinski firmi,strajkovali cak i gladu vi ste se tada smijali ali zaigra mecka ispred svacih vrata.....
Poznat je iz nekih dnevnih novina ovakav pristup prema vlastima i ovako pogrdne rijeci.
Kako necete sutiti? Sutite vec 20 godina!
Kadar SzaBiH http://www.vijesti.ba/kolumne-komentari/65379-Smijenjeni-Semin-Masic-opunomocio-srpskog-oficira-naplatu-milionskog-irackog-duga.html
...sad ce im premijer donijeti paket pa haj kuci.
Glasajte za onoga ridjobradog to su sve njegovi igraci , ne zalim narod kada 20 i kusur godina glasa za iste ... Pravili ste vi njima vikendice , znali o kriminalu i sutili kontali mene se to ne tice a sada kada vas se tice druga prica .. Poslije j.ebanja nema kajanja , nije vlast i lopovi krivi sto ste vi glupi , ja sam jednom izasao na proteste u februaru misleci da cemo nesto promjenuti i da ce sav narod da stane na nasu stranu a isti ste nas nazivali huliganima i narkomanima , e pa sada gospodo pusite ga ... Ja sto sam se bunio protiv vlasti koju vi uporno birate vec 20 godina bunio sam se , neka sva drzava izadje da se buni ja necu jer ste gamad i stoka nepismena podvodljiva .. Dok ste radili bolio vas kuratz za drugima , sada ste nasli nesto pricati i ukazivati na lopovluke a vi ste ih gospodo prekrivali kada vam je trebalo , ma marsss vise svi !!!!
Nije nam valjala jugoslavija! Nisu valjala radnička prava, redovne plate, zdravstvo, školstvo, penziono, zdravstveno osiguranje... bolje je nama u neoliberalizmu i ekonomiji ahbaba i šuri, gdje nas svako pljačka i reketira kako mu ćejf. I sve opet šutimo i trpimo, umjesto da povješamo govna i gotova stvar!
Jadno društvo, jadni ljudi, jadna budućnost.
Mjesto drzavne firme da rade 90% poslova u BiH rade ih privatne koje su kupljene privatizacijom stranackih prijatelja