Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto bi ih NEKO trebao voditi kuci ovo je problem svih NAS, odgovornost je ZAJEDNICKA. Bravo, imate moju punu podrsku Krajnje je vrijeme da se Zakon o Zastiti i Dobrobiti Zivotinja BiH pocne provoditi, da se sklone napusteni psi sa ulica i kazne neodgovorni vlasnici, zbog cega je i prvobitno nastao problem. Da kantoni preuzmu odgovornost.
ne mogu da zivim od pascadi u mahali zbog vas, eto vam ih, pa ih kuci vodite i protestvujte s njima... kako ste se digli jos treba da i meso zabranite da jedem..
Ne znam ko je imao srca to da uradi,a iskreno se nadam da ce mu ponesto od tog otrova zalutati u vlastitu veceru,sljam bezobzirni.
obavezno pogledajte ovaj klip,da bi vam bilo jasnije o cemu se radi http://depo.ba/page.php?id=10908 za sa-x - fino sam vam poslao link,ne znam zasto ga niste uvrstili na stranicu bilo bi to mnogo lijepo od vas pozz