Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte me pogresno shvatiti ali ovo sto zene govore o pronalasku rupa malo mi zvuci blentavo jer je neko ocito pronasao rupe hahahahah halalite mi ali fakat su mogli bolju terminologiju izabrati
@Kalambur Daaa, ko im je kriv što su djecu pravile. Gdje misle da žive?
Ove ženturače su placene od strane sda da tu urlaju! Znaju one vrlo dobro na koju adresu trebaju pokucati i ko je krivac za sve probleme u zadnjih 25 godina!
Ako su ove zene ovisne o ovoj isplati, ne razumijem njihov nacin stvaranja porodice.Nije da imam nesto protiv djece.Jadna su ova djeca koja pod ovakvim uslovima odrastaju. Gori su mi roditelji, mole na ovakav nacin za ovaj dio novca, koji ce im biti isplacen.
Narod koji je izabrao ovakvog politicara je saucesnik u zlocinu!
Pa papak jedan, kad sve radis promocije radi, a pun si ko brod, ovo ti je idelna prilika da tim hudim zenama uplatis sa svojih privatnih milionskih racuna i tako se ujedno promovises a zenama rijesis taj problem. Nece tebi sigurno zafaliti ako i milioon skines, iaonako si od drzave namuzao te pare, duznost ti je to!
Fudo hidrocentrala, samo kad ga vidim nemam napretka! Covjek mi nista nije radio, al na cehri mu se vidi gadljivost i prevrtljivost! Pravi drustveni karcinom!
sda sta uradi od zenice.ko na pijaci.gore od ciganluka....jbg ljudi su birali ovakve sad imas mafiju u vlasti...
Sto niste ispred Kantonalne vlade, tamo se o tome raspravlja i odluke donose Valjda tamo SDA pa ne smijete...
Kad ćelija društva (porodica) ne valja, ne valja ni cjelokupno društvo!
Eto vam, trazili ste imate ga, glasali ste za SDA isprdak Fu-do.... Gori od SDA su jedino ovi njihovi isprdci tipa, Fu-do, preletaci u SBB i druge slicne stranke...Trazili ste evo vam ga..
Kasumović, lihvar,kabadahija..
Torbicom ga Fuade..😅😅.
Joj Kasumovic..pa sve pare SDA su ptosle kroz njegove ruke..konta pustite meni Zenicu da muzem i ne dirajte me..on stvarno da misli protiv tekao bi tajne koje on zna kao i sam vrh stranke-jer je on bio u vrhu 20 gpdina!
Ma rupe su krive za sve....
Sram neka je sve one koji su dozvolili da naše majke sa djecom u naručju traže svoja zakonom zagarantovana prava na ulici! Fuj političkim prepucavanjima na uštrb najosjetljivijih kategorija društva!!!
Treba rupe trziti-slazem se.☺☺
Fuade, SDA ti je spremila scenario kao u Sarajevu. Praviće ti incidente na sve strane, pa i ovu histeričnu majku će koristiti bez ikakva skrupula. Svi znaju da je Kanton nadležan, a " samo" ona nezna i prijeti. Složi joj krivičnu prijau i svima koju idu silom! Uostalom brzo će izbori, pa će u Zenici o SDA i SBB odlučiti narod. Ako im nebude pameti - sami su krivi. U Sarajevu je narod shvatio šta je uradio na izborima!