Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mogu dobiti, dok je bilo vise ucenika bila ova plata. Sad im treba smanjiti jer fakticki lakse im je raditi s manje ucenika.
Nevjerovatno je da nisu ranije trazili povecanje. Njihove kolege na USK imaju 25% vecu platu godinama. A za kanton Sarajevovda i ne spominjem, tu ukupni prihodi izadju i na 50% vise.
Šta će vam plate, vi imate DoDicka
Oni imaju Dodika, mi imamo Bakira. Za Bakira i bolje sutra ja bi pola svoje pemzije donirao SDA, samo ako Bakir zatraži. Za njega bi i gaće skinuo.