Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Vlada KS je pogriješila što je išla na utvrđivanje osnovice u zakonu, trebala ga je izmijeniti tako da se taj dio skroz izbriše, jer prema Zakonu o radu radnici dogovaraju plaću putem kolektivnog ugovora. Skupština nije poslodavac, već Vlada. Nismo imali vremena da to osporavamo putem suda. Ovo se nije smjelo desiti", rekao je Bešlić za Klix.ba. vlada je pogrijesil sto opet hebe narod hahahahaha
u normalnom svijetu ako uposlenik nije zadovoljan plaćom on napusti posao i traži bolje.
320KM ? Puno je to s obzirom da ste glasali za baliju Komšića, puno
U nasoj drzavi i dalje se gleda KUMROVACKA diploma ili ona Sepiceva akademija nema tuj hajra ni za sledecu generaciju nazalost tako je .