Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa i red bi bio da se stvari pocnu mijenjati
Neka se obrate Predsjedniku FBiH i Sulejmanu Tihiću, a po mogućnosti i Esadu Radeljašu, oni imaju toliko para da bi ih mogli sami finansirati barem 10 plata da im isplate iz svojih dzepova.
Ovi ne predstavljaju nikoga
Ovo je stvarno totalno rasulo! Jednostavno sistem je neodrziv! USA i EU moraju pod hitno da intervenisu i sazovu novu konferenciju o BIH. Oni su napravili ovakvu frankenstajn drzavu i politicari u BIH jednostano ne mogu da nadju rjesenje u okviru ovoga sistema vlasti sto je nametnut. Ovaj sistem uredjenja BIH ne postoji nigdje na svijetu!
u 24% se sve bukvalno raspada ! nije li to upravo posljedica velikobosnjackog hegemonizma olicenog u strategiju "rahat patnja pa ko duze izdrzi" ?!ž izgleda da upravo Bosnje nece jos dugo moci izdrzati, ne ?!
u 24% se sve bukvalno raspada ! nije li to upravo posljedica velikobosnjackog hegemonizma olicenog u strategiju "rahat patnja pa ko duze izdrzi" ?!ž izgleda da upravo Bosnje nece jos dugo moci izdrzati, ne ?!
http://www.youtube.com/watch?v=Ga9QcR4gUDA
Prosvjetnih radnika nikad vise a kvaliteta obrazovanja nikad niza. Nepismeni iz skola izlaze, doktorati se plagiraju. 20 godina se kamaraju administracija i budzetski korisnici a privrednicima i obicnom narodu se na kosti lijeze raznoraznim doprinosima, potvrdama, uvjerenjima. E sad kad para nema, jer niko vise ni u snu firmu ne otvara, ajmo mi lagano sve blokirati.
"Ukoliko naši problemi ne budi riješeni, koristit ćemo sve zakonske mehanizme, sudske tužbe, štrajkove i proteste kako bi se naša prava ispoštovala". Znači štrajk je ipak zakonsko sredstvo a ne "nelegalna" pobuna "sanđaklija".
Svi smo znali da nas ovo ceka po zavrsetku izbora... Ja nisam iznenadjen nicim...
To je nama naša SDA dala
Evo sta nam uradise ove opstrukcije pojedinih politicara, samo zaostajemo u svim segmentima.... Neka tako nam i treba, vladali su 17 godina, ovaj sistem ne moze ovako vise, medutim oni to ne zele da mjenjaju
Ako ne bude postignut dijalog s kantonalnim vladama i problemi prosvjetnih radnika u FBiH ne budu riješeni, Sindikat obrazovanja BiH organizovat će proteste koji će imati veći utjecaj i posljedice nego štrajk GRAS-a, poručili su na današnjoj konferenciji za novinare predstavnici sindikata obrazovanja svih nivoa u FBiH. Krenulo je krenulo,tako i treba otjerati bagru koja nas je krala 20 godina,bas se radujem da rijesimo vise ovu situaciju u zemlji.
u pravu su ljudi,nikad gore stanje,a ni opasnije po drzavu....jer nikad gora ni vlast sa slucajnim.prolaznikom na celu...