Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moze veca plata,ali onda uciteljica da radi od 8-16 a ne od 8 do pola 11....
Saaaamo protesti! Trazite svoje! Podrska prosvjetarima u SA! Gdje su nasi? Mislim na ove iz TK??? Jel vama ne treba nista? vama dobro? PROTESTI!
i ovi su posebna vrsta uhljeba
još malo necete imati kome ni predavati
J*bote pa ovi samo seru, seru, seru i seru, k'o da su hirurzi a ne nastavnici. Sve to treba nogom u g*zicu i na biro čim izgovori riječ "Štrajk". Svakako imamo čitavu armiju nezaposlenih prosvjetnih radnika, nije baš da nema ko da ih zamijeni. Nećeš da radiš? Ima ko hoće. Jel' ti malo? Idi traži bolje k'o i svi mi ostali.
Da nema prosvjetnih rqdnika ne bilo ni doktora, i policije, ni drzavnika, sve od prosvjetara pocinje. A danas kakva su djeca roditelji daju djecu u skolu na cuvanje, samo sto ih ne pitaju i prave dorucak i rucak. Za sve se nastavnici brinu da ga obrazuju i odgoje. Katastrofa je obrazovanje. Plate povecati normalno, izjednaciti sa doktorima i politicarima. Sto moraju politicari imati 10.000 km a prosvjeta 1.000km? U Italiji nastavnici imaju 5.000 eura platu.
@lavcina16 Šta brinu nastavnici? Koga oni odgajaju?Jel' mi živimo u istoj državi? Jadan je onaj koga naš obrazovni sistem odgaja i obrazuje. U zadnje dvije ipo decenije, kao što znamo, iz škola izlazi sve OSIM obrazovane i odgojene djece, čast RIJETKIM izuzecima. Italija nije preko svijeta, šta čekaš?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
tako jeeeeeeee svi na ulice!!!!
Mislite probisvjetni radnici
UVRSTITE SE U REDOVE DOBROVOLJAČKIH ϟϟ POSTROJBI