Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve manje djece, sve više glupavih nesposobnih učitelja, nastavnika i profesora uhljebljenih a oni bi veće plate? sine svakih 45 min imaš pauzu, ljetni, zimski, proljetni odmor, eskurzije, djeca ti donose za rođendan i praznike more poklona ...ma odjb
Cuj traze vecu platu zbog poskupljenja. U cijelom svijetu je sve poskupilo sad bi cijela planeta trebala traziti vece plate? Ili trazi bolji posao bili pokusaj da ustedis dok ne prodje inflacija.
Obzirom da ste jedini kanton u kojem još uvijek koliko toliko statistika kaže da vam se rađa više djece nego što umire starčadi - sretno. Barem imate za koga štrajkati.
Županija, kanton je samo u zelenom dijelu muslimanskog otoka s konflkktnim potencijalom.