Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ustati pa spomenuti naseg Braciku. Covjek dobre duse, pametne glave i toplog srca.
Nek mu je lahka zenlja, veliki čovjek velikog srca
*zemlja
Covjek velikog srca i covjek koji je narod stavio u prvi plan, isti taj covjek je imao cilj za koji se bori, za BiH, neka mu je lahka zemlja
Bio je veliki čovjek, neka mu je lahka crna zemlja
Bio je veliki covjek,i iskreni domoljub.Nije se bavio supljom demagogijom nego djelima i radom na terenu.
Veliki covjek, borac za pravdu i ljudska prava, istinski i od srca! Neka ti je rahmet dusi...
veliki covjek
ovo je bio istinski borac patriota za bih ljudina ovo majke jednom rodi insana u milion godina rahmet ti dusi bracika
dobar covjek..
Svoj doprinos je dao za BiH najvise sto je mogao...
Joj kad bi ga slusaj i meni pocne nestajati zraka koliko se gusio u rijecima :)
sad cu ti jednostavno na ovaj odgovoriti...haljina je sasvim jednostavna, ide do koljena (naravno, znas zasto :D), oko struka je mmm kako se kaze uza...fino mi stoji i mislim da je ok za tu vecer..jedini problem je sto ne znam dal da obucem crne ili bez hulahopke (hahahha ovo je najsmijesnija rijec) xD
Jao i bas nadje ovaj komentar gdje me svi hejtaju xD Zvuci super :)) vjeruj nisam ni znao da se tako zovu cuj hulahopke.. ja pomislio to ono s cim se curice igraju ono znas ko slauf i onda masi kukovima da ne spadne xD .. A koja je boja ?
PRIKAŽI ODGOVORE (31)
Covjek koji se borio za povratak Bosnjaka u Kozluk i tukao se sa policijom genocidne tvorevine. Nek ti je rahmet dusi Fadile, jedan od rijetkih povratnika, a ne ko klempavi maticar, stanove kupio u Sarajevu a o povratku u Bosanski Samac ni rijeci.
pogledaj na 27:20 sta je bracika rekao....http://www.youtube.com/watch?v=RUuhSGnLvv8
Pamtim ga isključivo kao osobu koja se uvlačila Dodiku u pakaš kada god je imao priliku.