Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar potez u pravo vrjeme, jer smo dosli u fazu da vec jednom odlucno kazemo nacionalistima i kriminalcima iz nacionalnih stranaka i njihovim priljepcima da njihovo vrjeme je proslo i da trebaju otici iza resetaka. Bravo gospodine Kamenica na odabiru SDP-a jer osim njih i NS svi ostali su otisli da spasavaju kriminalce u SDA.
Uskoro ce biti ponizeni.
E jest vam vijest!
PALAMUDANI
Mozda mu treba traktor.
@admir1983 ili kosilica
Hahahahahah, i kasim ce niksinim stopama kompenzacije .. samo naprijed druze Kamenica drug tito te ceka ...
Ala se gubi kad prica, kaze pred polufinale Slovenci imaju sanse protiv Norvezana. Sramota me njegove sramote.
Cinjenica je da su repreznetacije igrala svjestkai europskaprvnstva dok je SDP bio na vlasti 2010-2014, naravno nisu oni zasluzni zato, al je je repreznatcija imala finansijsku podrsku. Ovo proslo prvenstvo rukometasi nisu imali ni opremu
hocel podrzat ovi komunisti Bošnjaka u Srebrenici ili onog u šajkači trece opcije nema, pa cemo onda o sdp_u
Igraci su bili dobro opremljeni, domace firme No1 i Maestro su podrzali nase rukometase donirajuci kvalitetnu opremu, kako za teren, tako i van terena. To sto savez ne funkcionise, sto nema osnovnih sredstava za financijsku podrsku, to je druga prica.
AHAHAHAHAHAHHAH PROPALI SU SKROZ.