Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
marihuanu treba polulegalizovati.nikako deci od 15g-18g ali granica bi trebala biti 28g-30g(leceni narkomani,ljubitelji vutre itd)bivsi zavisnici sa f da su skloni narkoticima,koji bi je dobijali na lekarski recept a ljubitelji trave,placali.drzava bi ubirala prihode a klinari ne bi dilovali travu,izgubili bi veliki deo trzista itd.pocnu sa travom,zavrse ko luka bojovic ili saric.bilo bi zloupotreba i tu legalizaciju neko pametan treba da sprovede ali bi vise pozitivnih efekata bilo.
u pola drzava eu,posed marihune nije krivicno delo,nego prekrsajno.u nekoliko drzava usa,marihuna je legalna sa tedencijom da postane legalna u celoj usa.to je jedno od trampovih predizbornih obecanja.i sad trava je neko zlo a u latinskoj americi,zvacu lisce od koke,ko mi orbit zvake.
Sve kao treba se bavit poljoprivredom...pa legalizujte travu i svi ćemo se bavit.
Vjera ,droga,i kladione/ kockarnice su , najveci zloduh covjecanstva
i nevalja sjedit na hladnom betonu :)
Tako je
Koliki bi nam centri trebali za skidanje ovisnika sa SDA, HDZ i SNSDa !
pa mi već imamo savršenu koordinaciju kad su u pitanju droge. sistem je savšen. droge ima svugdje i u izobilju. tržište je uredno snabdjeveno, bez nestašice u bilo kojem djelu zemlje. hvala policiji i ostalim službama :)))
Mislim da vlast ništa ne čini po ovome pitanju.Mladići i djevojke u svim gradovima BIH u kasnim noćnim satima konzumiraju "bijelo".Do toga je dovela vlast i pojeftina droga