Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam S. Kaplan i ja sam čuo za Hanuku via Hollywood-skih filmova. Osim edukacije u Turskoj, imam konstantnu edukaciju via Hollywood-skih filmova.
Drugovi, ovo je moj zadnji komentar!
\'\'\'sretna Hanuka svim Sarajevskim Jevrejima i svim Jevrejima svijeta dudlajte ga papci\'\'\' pop.išam ti se u hanukiju čiffute cionistički.. da ti pogasim svijeće
\'\'Ako si iz Sarajeva, onda je mene stid što dijelim zrak i životni prostor sa osobom kao ti. \'\' slobodno se preseli onima na Pale...
pr.dnem vam u coca-colu da se počastite za hanuku, bit će pujno mjehurića
za vas je celo bio zakon
DOMIŠLJATI DOMIŠLJATI DAKAKO ONI ŠALJU DJEDA MRAZA VI MEVLIDA A DJECA NAIVNA PA NE ZNAJU KO JE ČOVJEK A KO PKLAT.
ZNAJU \"ONI\" KAKO SA SIROTINJOM I LJUDIMA KOJI NEMAJU POJMA NI KO SU NI STA SU, A GJE CE I ZNATI KAD NI NJIHOVI KOJI IH VODE NE ZNAJU. DAJ FINO COCACOLE, HAMBURGERA, JELKI I DJEDAMRAZOVA, SVEGA ONOGA STO INFANTILNI MOZAK BOSANSKI PRIVLACI GARANTIRANO. A ONDA PODVALI STA GOD PODVALITI ZELIS, NECE NI SKONTATI STA IM SE DESAVA U SVIJESTI...
A domišljati su ti Židovi, nema šta. Coca Cola je i onako njihova i vamo fino unajme trg sve fol za Novu godinu, Djed Mraz dijeli radosti i te fazone, i onda naprave proslavu najvećeg židovskog praznika. Jer treba djeci utuviti u glavu da za Hanuku i Božić sve svjetluca i daju se paketići, Playstation i crtani filmovi a za Bajram samo baklave, pokoja marka i ilahije na BHT-u. Šta li je djeci primamljivije, pitam se pitam... Kad smo već kod Bajrama, kakve su prilike da se taj praznik na sličan način proslavi u recimo sekulranom Tel Avivu?
Jeko Hanuka? Dje izlazi?
Ovo nisu naši običajii. Naši običaji su čakijanje, utokarenje, bombanje!
I usput Hanuka nema nikakve veze sa pravim Zidovstvom.
Playstation igrice,Coca-Cola,McDonalds i furanje kapitalistickog bratstva i jedinstva. Ispiranje mozga Bosanaca od strane kapitalista je pocelo. Ovako na kulturan nacin od djece stvaraju buduce POTROSACE.
Ne zasluzujete da se muslimanima zovete... Ako su zidovi tako posebni i treba ih voljeti zasto su ih Arapi protjerali ???
Hahahaha... brzi ste sa dislajkanjem... Zar vas ima toliko koji vole zidove ili su zidovi :)? A ako ste muslimani, stidite se!
Nek se gone i zidovi i ameri i Hanuka. Hajte sta ste se stisli, pa treba uciti sta je Hanuka, da se djeci moze objasniti koje praznike ne treba da slavi vec koga da mrzi i tuguje zbog Palestinaca i muslimana koji su poginuli zbog cionist.ickih ciljeva.
sretna Hanuka svim Sarajevskim Jevrejima i svim Jevrejima svijeta dudlajte ga papci