Komentari (390)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Globalni plan je slijedeci: hrvati iz bih vec idu u EU, kad srbija udje u EU srbi iz RS idu u EU, ostajemo sami mi , nakon toga se ukida RS i BiH ulazi u EU, no sikiriki , ovo su samo trzaji mrtvog konja ....
Plan je sljedeći ući u EU a to znaći osnovati treći entitet!
ma ovo su zadnji trzaji dodika i covica da dokazu da BiH nemoze naprijed al sve sto su postigli je da pokazu koliki su fasisti i da takvima nema mjesta ni kod EU ni kod uopste za medjunarodnu zajednicu sto ce valjati samo BiH jer doci ce vrijeme kad budu trazili od nas da ocistimo fasiste iz BiH! :)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
"Ante Gotovina savjetnik ministra odbrane" Top komentar - "iskrene cestitke, dobro je znao kako treba raditi sa srbima i zato Hrvati danas imaju nezavisnu domovinu" Nekoliko sati kasnije, "zastave Herceg-Bosne u Mostaru" Top komentar - "HRHB je zlocinacka paratvorevina" Ustase u Zagrebu - divni ljudi Ustase u Mostaru - zlocinci Dosljednost i karakter genijalaca sa Kliksa :-)
hahahahaha dvolicni bosnjaci...licemeri
Samo vi sanjajte na tom cete i ostat.
to je više nego za vrjeme rata Armiji Bih
za dževudina jesu li ti sad neke stvari jasnije...ko je zločinac -21000 vojnika-muslimana predaka današnjih bošnjaka je služilo hitlerovoj vojsci a sad hrvati su fašisti
Handžar divizija je brojala u decembru 1943. godine 21.065 vojnika, u junu 1944. 19.136 vojnika, a u decembru 1944. 12.793 vojnika.
za klix.ba -opet izbrišite komentar
za dževuldina..da posebno sum zločinci handžar divizija koja je brojala preko 10000 ustaša-muslimana predaka današnjih bošnjaka
za dževudin posebno handžar divizija koja je brojala preko 10000 ustaša-muslimana predaka današnjih bošnjaka
Vidi škutora što su se povampirili... Ne daj bože da opet zapuca,jebali bi vam mater ovaj put,nema više Sranje,a nismo ni mi više oni naivni Jugosloveni kao što su naši blesavi roditelji bili. Nedaj se BiH,samo složno protiv fašista i jednih i drugih,mogu nam tuki šitpu,ima nas dovoljno.
Turčine, ima vas taman dovoljno da popunite prazan prostor u vašoj majčici i matici Turskoj, odakle su vam subraća protjerala Kurde...
Volim sve narode , nije mi bitna vjera iskreno , ali moze li mi neko objasniti kako si ti hrvat ili srbin ako si rodjen u BiH , zivis tu i vjerovatno ces umrijeti.Da ovo rade starije generacije u vidu nekog memorijala meni bi bilo sasvim jasno i prihvatljivo.
Tako što u BiH kao i u cijeloj Europi vlada zakon krvi. Dakle od 2 Hrvata i dijete je Hrvat! BiH je višenacionalna država a ne država Bošnjaka. Bosna odnosno Hercegovina je prirodna regija, a ne nacija. A sve se to uči u Osnovnoj školi!
Ispade genocidna tvorevina i paranoični Četnici jedini u pravu.
Калифат у 5 кантона на апаратима.
Hoce li Bakir pokrenuti predmet kod ustavnog suda oko ustavnosti ovakve odluke?
Gdje je sad legalista Boakir, sto se ne oglasava?
Vidite, ustašama ne treba ni referendum za praznik. Šovinisti, nacionalisti i njima slični su uvijek bili za nerad. Kad se ne radi, ima se vremena za ovakve gluposti.
Poturice odvratne od Turaka ste gori!!! Naravno da nam ne treba, BiH je po Avnoju zemlja Srba i Hrvata
I to sve ispred nosa vlade BiH.