Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bajram Serif Mubarek Olsun,da Bajram provedete u miru i sa svojim najmilijima. I da ne zaboravite one koji su sami,bolesni,svako dobro! Sarajevo X com,mogli biste malo pripaziti na komentare,meni licno ne smetaju,svaki je odraz licne/osobne kulture,isfrustriranosti i spremnosti da gledas drugog i drugacijeg. Kako li je zivjeti ako nemas sve to....hm....da se covjek zapita.
samo vi slavite, i sretno vam bilo....dok god drzite sape dalje od Republike Srpske!
Bajram Serif Mubarek Olsun uz najljepse zelje zeli vam katoilik iz Sarajeva!
Bajram Serif Mubarek Olsun od srca vam ZELI jedan Srbin iz RS! Kada je u pitanju napad ne religiju ne gledajte ove kretene sto pisu iz dijaspore
arbitar, ajd bolan nebio sto si iskompleksiran. o kakvoj ti higijeni pricas kreetenu lojavi. odkad je to higijenski prati suupak iz od govana svih boja pozutjele flase? pa ja to nebih ni gumenim rukavicama dirnuo a vi se ko svi sretni plakcete po vasim cenifama. bolje obidji ovu temu jer si glup i samo sebi mozes zabiti autogol. od bruke se nebi trebo javljat nikad vise.
@Yeah glupane idi struži sa špartlom guzu svoju smrdljivu imaš kilu brabonjaka između guzova.jedeš smrdljivu ugrušanu svinjsku krv. to samo pašče može pojesti a ti bi da komentarišeš... ti nekom držati predavanja o higijeni majmune prezreni idi beri šišarike po romaniji krkane šumadiski.
Samo vas pratimo šta pišete!
Nebi tu baklavu pa nit orah uzeo od buletina boze sacuvaj.Zamisli bula sere malkice se podapere iza nokta sracka ostane a ond abula se uhvati tijesta pitu kljukusu baklavu...razvija fujjjj
Nemam komentara. Suvise je majmuna na ovom forumu.
Ovaj ludak AKADEMIK je donedavno pisao bljuvotine protiv Srba, a sada piše protiv Bošnjaka.