Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podji ti u Pulu i popusi ga babi,mi stoku takvu netrebama.Ha ya nek te guzi babo :D
da vam nije babe sada bi srbi zivjeli u krajni i zvala bi se srpska krajna zato bi bilo najbolje da silajadžić i svi njegovi šupcolizci dođu u pulu i proslave rodjendan vašeg najvećeg generala, koji se približio svojim korjenima!
Ovo je jos jedan dokaz u prilog tezi da je ljudska glupost i naivnost bezgranicna. Ono sto je nevjerovatno, ipak, jest kolektivno sljepilo \"narodnih masa\" u zapanom dijelu B i H. Neko je jednom rekao: \"Narod je satdo ovaca....\" Zanimljivo....
Ne daj se Babo!
treba tog tatu objesiti, najgori je on jer je ko fol bio nas pa nam noz u ledja, mamicu mu jebem...