Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema generala ARBiH koji nije prezvakan od strane tuzilastva, tu matricu progona podrzavaju i stranci, potrebno je nametnuti narativ o 3 nacionalizma, 3 jednake krivice.
Zamisli sudi ti se, sto si se suprotstavio agresoru da ti udje u kucu i ubije te. Ovo je monstruozna drzava
Od 15 prvih naslova od jutros 15 nasilje na ovom sajtu i mrznja. Sta vam je?
Kako moze da se sudi braniteljima koji su branili grad od terorista?!
Eh, eto, baš su heroji oni koji su napali konvoj pod pratnjom UN-a, po dogovoru. Ne pretjerujte...
De da te pitam, zašto je minobacač koji je dejstvovao iz te kasarne prestao dejstvovati nakon što su se ti """nenaoružani nevini vojnici""" počeli povlačiti iz kasarne iz koje su se trebali povući prije 2 mjeseca? I kako je to moguće da su se ti """nenaoružani nevini vonici""" počeli toliko nenaoružano povlačiti da su počeli pucati? Kako nenaoružan puca?
Haški sud je potvrdio i utvrdio činjenice u ovom slučaju. Sarajevo vam dozvolilo da izigravate ovaj cirkus svake godine i obilježavate uništenje, dosolovno najlegitimnijeg vojnog cilja, strane vojske u tvojoj državi koja je i vojno dejstvovala po tvojem gradu prije nego što si vrlo brzo i efikasno, razriješio tu bagru od života. Ista ta bagra je krenula na Predsjedništvo, što je očigledno zbog smjera kretanja tako da ovdje nemate šta tražiti.
Vidi sve ratni profiteri
Hvala herojima sto smo ocistili Sarajevo od svinjskog loja
Najveci luzeri Jna vojska
Znači mi smo trebali gledati kako se ukopavaju oko nas . Sad smo krivi što smo se branili . Što nisu izašli bez Naoruźanja .
Gradjanski rat u Americi počinje 2024.
Zna li neko od ovdje prisutnih komentatora, sta se desilo na Ilidzi, 22.04.1992? Dakle deset dana ranije... Jeste li se i tad branili, snajperima sa ilidzanskog instituta. Dvanaest lokalaca iz naselja Luzani, Pejton, Osijek je tog jutra ubijeno... Kako?!
Sve je bilo spremno za nestanak a onda nastupaju borci koji imaju srce.
Sudite što smo se branili...
Svaka cas svakome. Ali dosadilo mi je gledati/slusati/citati sjecanje, obilazenje, polaganje cvijeca, ucenje fatihe, minute sutnje itd. Stalno nas negdje vracaju, s ciljem da napomene sta se desilo tada, tako da se (valjda) zataska trenutno stanje. Naravno, medijima to odgovara; idu klikovi, idu pregledi… valja zaradit.
Treba misliti o sadašnjosti i budućnosti, ali ne treba zaboraviti agresiju na BiH radi naše djece. Velikosrpska ideja živi, kao i želja Hrvata da kao manjina vladaju nad većinom. S ovog garniturom u kojoj je Nikšić koji kaže da mu je brat vojnik vojske tzv. RS i Forti koji kaže za branioce da su seljaci opreza i opomene nikad više nije trebalo.
Niko nezna slagati,podmetnuti kao Srbin kad je dobre volje u saradnji sa domaćim izdajnicima
Sarajevo je branjeno cijelo vrijeme agresije na BiH. Odbranili su ga obični građani organizovani na početku u grupe, odrede, brigade, 1.korpus. Branioci su bili i djeca,dede, nane, majke, supruge, sestre.Branioci su bili pripadnici svih naroda. Danas se pokušava rehabilitovati dželat a sudi se braniocima. Jedinstvo svih građana BiH je recept opstanka BiH, fašisti nisu poraženi, budnost i priprema za odbranu su garant opstanka.
free sarajlabad