Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa jeste, a znamo i kako. Direktoru Aluminija 160.000 KM, a svima ostalim po 430 KM i to mu dođe na nekih 850.
Razdvojite na dvije grupe: Plate politicara:4000-7000 KM Plata obicnih radnika:350-500 KM Ovako samo nervirate ljude.
Ogroman je raskorak između najniže i najviše plate. Kada bi statistika obavila precentualni udio plata u nekoliko kategorija tek tada bi jasno vidjeli da visok prosjek izvlače "posebni" sa plaćama preko 2.500. dok najveći dio stanovništva tavori sa znatno manje od 1000. Država u kojoj je 5% zadovoljnih je tamnica.
bog te *** ko im izracuna statistiku . sutra ce bit prosjecna penzija 1300km
Ova je vijest, jer nismo svjesni kako dobro zivimo haha. Ja ne znam zasto stalno objavljujete ove vijesti, budalastina!
Majku vam jbm lazljivu,cuj neto placa i to 850KM??!!!Onda je bruto jedno 2 milje ma mrs.Ko vas placa da lazete o stanju u BiH?Jadovi jedni jadni!
Ili direktoru Bosnalijeka 40000 KM a meni 350 KM. Haj zdravo ba!
Ko nam je kriv sto mi nismo direktori Bosnalijeka... =)
Ima i toga. Da mi je makar za sefa portira u Bosnalijeku dogurat i da me sef Bakir pomiluje po glavi i zlatnu kasiku da, ihhh i o ljetovanju bi mogo razmisljat hahaha
Klix-ovci, stvarno iritirate narod vise s ovom LAZNOM vijescu iz mjeseca u mjesec.
Vijest nije lažna , zvanično je tako e sada što je 70% na plati oko 500 netto to je drugo, ali ima i onih jakooooo puno kiji primaju visoke plate a usput rečeno ništa apsolutno ne rade
pa super je to ,moje jaranice uglavnom rade ko konobarice i prodavacice u prodavnicama prehrambene robe i buticima...ni jedna nema preko 500 km platu,pa mi nije jasno odakle 850 km?
sjecam se jedne price. konobarice u nekoj kafani imaju platu 200 km i jedan covjek pita vlasnika: " znas li ti da te konobarice potkradaju?" -znam. a znas li ti zasto sam im dao toliku platu?"
Ko te cuva u tom haremu ko ti sprema haljinu svilenu zar da budes vjecno nesretna meni si prva, a njemu posljednja pam param pam
hahahahahahaha, najjaci si bratee!