Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uz duzno postovanje prema preminulim...ali i ovi podaci govore i dalje da je ovo sve prenapuhano da bi se ostvarili neki drugi ciljevi...
@muammer1 Pa sta je ,sto se ne zarazis pa zavrsis u bolnici pa da vidis da nije prenapuhano?? Postuj mjere i potrpaj se dekom! Radi takvih poput tebe se i siri!
@muammer1 imenjače, ne obaziri se na negativne komentare. Mi smo stoka, mi i zaslužujemo da sile manipulišu našim životima jer ne znamo organizovati vlastiti život.
A koja je prosjecna dob umrlih prije korone? Smije li to iko reci? Smije li ilo reci koliko je u BiH u martu prosle godine umrlo, a koliko sad?
Prosječna dob umrlih u BiH je inače oko 75 god. Pametnom dosta...
A u pm,pa sa koliko godina onda umiru kad nema korone sa 150 ???????????
I sta nam ovo kaze? Zao mi je svakog zivota ali virus je apsolutno bezopasan za sire narodne mase. Nisu ugrozeni zivoti ljudi koji su radnosposobni, djeca sigurna, jedino penzioneri riskantni ali opet jedan manji procenat. Sve u svemu bezopasan
@LordAjdzent minimalno 2% smrtnost, kaze lola bezopasno, umiru samo stari i bolesni. prosli rat u bih je imao smrtnost od 2% i bio je smijesan i bezopasan po tebi. i ti daj ovom mentalnom sklopu da se ono pita za nesto.
Jos malo pocet cemo umirati od gladi.. puno nas je bez posla ostalo, jbt njihova socijala..
ODE NAM OMLADINA . NAČI BOŽE
Oj braćo mila 🥴
Znamo da je jedan umrli imao 53 a drugi 60, to je iz Konjica. Sto znaci da bi ovaj prosjek bio treba da umru najmanje 2 po 90 god
Osim tolike prosječne starosti, iznesite i podatak koliko su oboljenja imali! U Italiji je 50.6% umrlih imalo 3 i više bolesti, 20% 2 i više bolesti, 19% barem jednu hroničnu bolest. Tek 6% umrlih nije imalo nijednu bolest...
KAKO JE SA KONJICEM, JESU POSLALI TAMO BAR DEZINFEKCIONO SREDSTVO ILI NIJE BILO LOVE POSTO SU POSLALI U ZAGREB HERCEGOVCIMA 100 000 MARAKA "POMOCI"?
Samo ohrabrujte sa prosjekom godina i hronicnim oboljenjima. Nastavit ce “mladi” da se ponasaju kako su se i ponasali
Negdje kao i prosjek našeg političara koliko bude na vlasti, dudlaju od školske klupe do smrti budžet