Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što ne potraže i pomoć iz inostranstva??
👍👍💫🎯🎯 Čovjeku sude za "za protivzakonito posredovanje pri zapošljavanju u javnim preduzećima" i ti ga stavis na listu za naredne izbore i to broj jedan za federalni parlament. I on onda obecava pravnu drzvau, brobu protiv korupcije itd. Dokle ba više...?! Hadzikadic2018
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Pružena ruka HADŽIKADIĆA, ostali kandidati ignorišu jer se ne smiju sastati, pa dobićete podršku svojih poslušnika a to je 75000 glasova po vašoj glavi Radončiću Bećiroviću i Džaferoviću. I to vam je nedovoljno. - https://mirsadhadzikadic.ba I neka je izasao iz emisije na FTV-u i sasuo im istinu u lice!! Momenat iz emisije na FTV-u: https://bit.ly/2R4aoGC Hadzikadic2018
Molimo Solaka da se prestane slikati i da traži čovjeka prvo u jezeru, što je logičan slijed okolnosti. Žali bože momka, ali ovaj idiot ne prestaje ni da se promoviše na tudjoj nesreći. Znamo svi majstore kako vaše potrage završe. Potroše se milioni i na kraju unesrećenog nadje familija.
@hablecina gdje si logican slijed, kakva je to logika da se trazi u jezeru ako je u jezeru onda je mrtav a ovako postoji mogucnost da je ziv pa makar ona bila 0.0001% .
Mwni mirise na to da se lik otisao u sumu ubit
Sta bi sa onim letacima od jucer?? Lete na visini od 300 m i kao nesto gledaju, da ne kazem iznad oblaka. Pa nije otisao u nebesa ba!
kako te majka pametnog rodila, svu pamet svjeta pokupio, svaka cast
@mudrac on ti je dezurni pametni.
Prokoškom jeziku ?
@peticaaa jezik koji govore ljudi s tog podrucja
gdje se uspio izgubiti u kampu???...jedino ako ga je neko utusio u jezeru....