Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovakav prijedlog nikad neće doći od strane SDAovaca, jer su oni socijalno neosjetljiva bića, lišena empatije i pravde.
@fbUser1577710990 Kažu tek pola ljudskog ega definiraju vlastiti prohtjevi i želje. Drugu polovicu definira tvoja okolica i kako te tretira. Ti kad vidiš da nešto možeš uzeti bez sankcija okoline, onda ti to naravno duva ego. E tako i našim političarima, jer vide da prolazi. Dok je ovaca, neće falit vune.
E moj Saša , Oni više ne kradu , nego uzimaju , koliko im drago i ne počešu se što "narod zna" 🤬
NAPOKON MALO ALI PAMETNA INICIJATIVA..DOSTA URCENJA SA DRZAVNOM IMOVINOM..TO JE PRVO STO MORAMO ZASTITI-DRZAVU!
Bravo Saša, zdravo bio!
preko cijele haube a i zadnje strane staviti naljepnicu "institucionalni shupak" i za čas će nestati i gužve na cestama, bahaćenje službenim autima, smanjit će se potrošnja goriva i drastično povećati radni vijek tih automobila. naravno, ne vrijeđam, radi se o skraćenici: *Š*irokogrudni *U*niverzitetsko o*P*ismenjen *A*lumni iz *K*iseljaka ...
Treba obiljeziti i to da se vidi jasno...kada ce se vise stati u kraj autima sa ritacijom a voze ih kabadahije iz oba entiteta.Zakon kaze da mora biti policisko auto pratanja
Korak po korak. Doći će jednom i vrijeme zatvora.
Onaj direktor direkcike vilic me izlazi iz crnog sluzbenog tuarega Privatizirao ga skroz
Fina inicijativa, samo mi ovaj glavonja nikako nije simpatican...ali pohvala za inicijativu.
BALTAZAR u POKUŠAJU !!! Pa većinu DRŽAVNIH FIRMI i INSTTITUCIJA označavanje vozila neće NI OKRZNUTI, a i dalje će voziti DRŽAVNA VOZILA u privatne svrhe bez NALJEPNICA i u BiH i van BiH ! KAKO??? Eeee kad bi znao ne bi bio BALTAZAR U POKUŠAJU !!! !!!
@ponta60 pa sada kada znaš da ovaj zakon postoji, a vidiš da ti komšija dolazi kući sa službenim audijem, valjda ćeš ga ti prijaviti kao savjesni evropski građanin ili ćeš mahalati po ulici kako je "onaj"dobio auto, kako sekretaricu..., kako krade, a ti to samo gledaš, kao što naš narod gleda kako ga od 90-ih kradu, a ništa ne poduzima
@ponta60 Pa da nije BALTAZAR u POKUŠAJU, znao bi da je te NALJEPNICE prije pet -šest godina uveo BRČKO DISTRIKT !!! Na svim vozilima VLADE je NALJEPNICA sa nazivom ODJELA i BROJEM !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Samo tablice druge boje,a što je najvažnije "dobar pravilnik" o korištenju službenih vozila koji obično prave institucije. Ovdje će trebati dosta pameti oko pravilnika jer znam ja nas hebo ti nas.
Drzava u ku...cu a oni raspranljsju o autima a duduk i hdz clepaju druzavu i poricu genocid a mi samo masemo glavom
@BigBoss pa glupane, dobijanjem ovog zakona ti jačaš državu, a kako ćeš da dones zakon o zabrani negiranja genocida kada je SDA sa strankom koja to podržava i koja slavi zločince u KOALICIJI, što nisu i taj zakon stavili kao uslov za formiranje vijeća ministara, ma mogli su staviti uslova koliko su htjeli, ali nisu zato što su SDA; SNSD I HDZ sve ista vanago. Nacionalne stranke koje su ovdje izazvale rat i još ratuju na štetu svih naroda i građana ove zemlje
@BigBoss kako ti nije jasno da donošenjem ovakvih zakona jačaš državu, zamisli to da su bakir i komšo rekli zakon o zabrani negiranja genocida, MAP, presuda SEjdić-finci, ma mogli su šta su htjeli kao uslov za formiranje vijeća ministara, ali nisu, jer te stvari njima nisu bitne, bitne su im fotelje
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ako moze onaj sa platom od 500KM da kupi sebi auto i da ga svaki dan napuni gorivom da ode na posao, zasto onda ne moze jedan majmun u kravati sa platom od 4000KM? Zasto se uopste kupuju sluzbena vozila? Zasto je vecina sluzbenih vozila Audi ili Mercedes?
A da se voze od plate ko i svi, osim sigurnisnih agencija ali i tu samo koji operativno rade
Ugradite uredjaje za pracenje sluzbenih vozila preko satelita, zaposlite par ljudi sto to kontrolise i ko zlupotrebljava polozaj istog sankcionisite i to je to!
Šemsa Suljaković – Sirotinja ljude svađa Rodih se već dosta godina ima Ispod starog ubogog krova Sirotom ocu i majci Ja bejah teret i briga nova Slušala sam često njihove svađe U uglu sobe tiho plakala I mrzila i oca i majku Istinu pravu nisam znala REF. Sad ne krivim ni oca ni majku Tek sad vidim život šta je Sirotinja ljude svađa Pa i ljubav tad prestaje (x2)
Svaka cast Magazinovicu..ali sad valja obiljeziti vozila ne naljepnicama..treba im staviti tablice drzavnih institucija,tako ce se prepoznati..naljepnice ili kojekakvi unutrasnji kartoni nepiju vode..samo tablice..