Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oružje spušteno na travu, auto u vlasništvu napadača!!!! Ofirno
Jesul' i lične karte našli, jer one se obavezno pronadju pored oružja.
Koja je ovo ubleha , ko fol nadzeno oruzije I otkriveni pocinioci , a Lukac ih poslao , ovo je pecat BIA koja pomaze Dodiku I Lukacu da ostanu na vlasti da bi ispunili sve vuciceve zahtjeve I da budu poslusni , Lukac je takodze opasan veoma opasan lik , sve u svemu ohladi Dodik covjeka kao I Davida I ona dva federalna policajaca , BIA radi kao u doba Slobe , Vucic kopira sve slobine fazone
Sada bi dodikov štab morao, da se debelo zabrine. Svaki od njih ima nacrtanu metu. Neće Mile iz ovoga izaći bez velikog belaja!
".... jutros su dodatnom pretragom terena u blizini mjesta ubistva Slaviše Krunića i Žarka Pavlovića pronašli dvije automatske puške i okvire za koje se pretpostavlja da su korišteni u Krunićevoj likvidaciji. Dodatnim''' Znači šefovi nisu bili zadovoljni prvim pretragama. Sada je Mektić potpuno u pravu!
A pasos?
Kakav je ovo amaterizam. Sve ih pofatali, nasli oruzje, nasli i auto kojim su se dovezli da ubiju coeka. Vela havle. Pa mogli su ga bilo kad i gdje ubiti onda.
mazanje očiju širokoj narodnoj masi........
našli kofol.postavili prvo.što ne ispitaju vozača.neće to. nego će i njega smaknut.e pa ništa ti ovde ne vjeruj.
Jes trava narasla
Sada ce uzeti otiske prstiju i strpati neduznog na dozivotnu.
hahahaha je li moguce da je ovaj narod toliko glup..da im podvaljuju ovakve price.. odjednom, toliko dana nakon ubistva nasli puske.. i gle cuda, puske ce dokazati da je ubijen jer nije platio racun u autopraonici..ne zato sto je prkosio diktatoru Dodiku.. presmijesno!
@Neandertalac_ ti bi to trebao fino objasniti ,a ne da nam pune glave glupostima.....ajd,kako je bilo?
Ukazalo se odjednom.
Nesto smrdi ovdje..obicno bace oruzje gde ga je tesko nacu..ovo je po livade...
Haha, koji amateri. Ništa vas Putin nije naučio...
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/112411/ajanovic_zestoko_opleo_po_visokom_predstavniku_valentin_inzko_mora_pasti_i_biti_zamijenjen.html