Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima li da se pominje 9.januar
Ako do sad nije bilo, od sad će biti 100% 🤣🤣 Duduke deder tamo uguraj jedan red na ćirilično-engleskom i 9 januar
Piše da je BiH sastavljena od FBiH i Republike Srpske, znači slavimo 9. januar a vi dan potpisivanja Vašingtonskog sporazuma! Aneks IV, član 1, stav 3 Okvirnog sporazuma u Dejtonu!
I nek ga dodik dobro procita
TO JE PRIMJERAK UKRADEN IZ PREDSJEDNISTVA BIH! GENOCIDNA TVOREVINA NEMA SVOG PROMJERKA. IMA BOSNA, HRVATSKA, SRBIJA I PET ZEMALJA VELIKIH SILA.
Da nebi dejtonskog sp. Zgazio bi ih Atif do granice al eto imaju ga razloga slaviti. Zapad im valjao a sve pljuckaju po njemu.
Najbolje bi bilo da u holu Narodne skupštine Republike Srpske stoji uvečana kutija Ronhila.
Ja zamalo pročit'o "BIT ĆE USTUPLJEN NARODNOM KAZALIŠTU" :)
E svasta, i sta sad??? Do sada se nije znalo kako glasi dejtonski sporazum?? Ko da je sporazum bio prije nove ere cccccc Kakva glupa pompa oko cuvanja i tih gluposti, Ps. da je nije mozda nadjen onaj sveti gral hahahahaha
Ovo su onih osam anex-a, sto nedostaju u predsjedništvu, ukradeni
Koji kreteni. Nisu ni svjesni da Amerika vec ima novi sporazum za BiH kako bi odjebali Ruse sa ovog prostora. Toga su Dodo i Covic i te kako svjesni i otud njihova panika. Znaju oni sta ce se desiti nakon ukidanja entiteta i vracanja ustsvs BiH na snagu.
@Bender Rodriguez Vrelo Bosne.
Mislis da druga strana (RUSI) to ne zna.Zar verujes da ce oni skrstenih ruku gledati da se ugasi PC i BiH uvede u NATO.Nisam bas siguran da ce tako biti ali dobro
Ma ne treba ništa... Treba pokušati otići iz ove zemlje i ostaviti ovdje sve, jer ovo je prokleto. Nikad ovdje hajra neće biti za normalne ljude. Ovo je zemlja prije svega Bakira, Čovića i Dodika, te onda ostalih budala koje ih prate i podržavaju.
Iskopirajte ga, skaniraj ga itd itd ... Koja spadala...
Raspad ili nestajanje dejtonskog sporazuma znaci i raspad ili nestajenje entiteta.
@KitimBule Nemoj dva puta reci. Raspale su se i vece sile zasto nebi i jedan obican entitet.
@Zilot Postojali i ranije ? Kad je to bilo ? Gdje vam je Sao Krajina iz. HRvatske ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bakire yebi mi sve ako ti prodjrs dobro..Karinoooo..
Postavlja se pitanje uopste čiji je to sporazum Hahah, otkud uopste tu? Čiji je primjerak? Oni isto da su našli novcic star 1000 godina pa hoće da ha stave kao u muzej :)
@Zilot ostali aneksi su napisani nevidljivim tintom....
Dejtonski sporazum se odnosi na drzavu BiH i sa osnove prava i svojine je drzava neosporno vlasnik ovog ukradenog dejtonskog sporazuma. A ako bi se tumacilo sa lopvskih pozicija, onda bi svako pa i zadnja mjesna zajednica imala i mogla da svojata tudje.
...genocidna tvorevina nije nikakav potpisnik deytonskog sporazuma ..ko ga je potpiso , na sporazumu su samo potpisi Miloŝevića , Izetbegovića i Tuđmana, SAD i potpisnici svjedoka
@Zilot Milosevic sa pravnog stanovista je mogao predstavljati samo Srbiju, a nikako RS jer je Srbija bila ucesnik u ratu u BiH, kao i Hrvatska. A to sto to nije javno naznaceno to je stvar diplomatije i politike, samo iz razloga da je zasnovano na formiranju haskog suda u kojem ce se stvari naknadno definisati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Domaći političari cirkuzaju s narodom , a narod svršava od zadovoljstva slijepo im vjerujući . TRAGIKOMEDIJA
Moze i u Laktase nije problem jer i tako od njega nema nista.Jedino moze posluziti Duduku da povremeno svoju glasacku masu zatalasa