Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
614 dzamija u cijeloj BIH je poruseno tokom agresije i genocida, srpski divljaci pored toga sto su ubijene civile i djecu prekopavali po 4/5 u masovnim grobnicama u nadi da skriju svoje ubilacke namjere, to su radili i sa vjerskim objektima. Istina izlazi na vidjelo kao sto izlaze kosti ubijenih civila i temelji dzamija koje ste srusili. Fasisti genocidni !
@SamoRealnoDruze Tacno tako, a svih 614 porusenih dzamija uz one koje su opstale su krasile gradove BiH i poslije drugog svjetskog rata se gradile i odrzavale, posjecivale u Titovo doba i doba komunizma i onda neki sveti najstariji narod, veliki vjernici porusise i spalise stotine dzamija uz kandilo i vjerske obrede
Ovaj "Drinsky" je doslovno savršen primjer glupog vlaha tzv "srbina" neuglađen, nepismen, neuk, zadojeni patološki lažov koji je čitav svoj život proveo zavijajući i kmečeči o nečemu što je negdje na nekom Sputnjik-Balkan info sajtu načuo ili polovično pročitao, čak i kada predsjednik pašaluka lično kaže kako nije tako, on opet zavija i kmeči, jednostavno podljudi..
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Nije lahko biti čhernik
@d3mon Nije laHko biti ni ustasko cvece.
@SorabDry trebalo 200 godina?Kakav si ti hajvan, koji zivi 200 godina da bi spoznao nesto sa guslama ili bez gusala?Malo tko spoznaje danasnjicu, a kamoli anticko doba. Ne cudi me kad neko vam od takozvanih istoricara pisu o zamagljenoj istoriji radi zarade, a ne radi istine.
Zato sada u svakoj ulici đamija.Pa kad puste razglas, luda kuća, svako po svojim notama.
Nazalost sяpski teroristi su uvjek rusili sve sto nije sяpsko.
Kakvi su to ljudi koji su i srušenu džamiju premještali i sakrivali?
Sorab,vidi to sa ove strane. Sve dzamije koje su divljaci porusili u ratu su u velikom broju obnovljene ukljucujuci i stari most. Medutim, srpske crkve na kosovu i crnoj gori odoše u nepovrat.
stoka smrdljiva....
Zasto su srbi najomrzeniji narod na balkanu i dalje??? Ali stanje ide na bolje,pomjerili ste crkvu iz diviča pa cete pomjeriti i fatinu crkvu.
ovo rade ,,pampers eroji,,ko njihov komandant u hagu sto ne skida pelenu,oni kad idu u borbu idu s pelenama jer su poznati po izivljavanju 100na 1 i na zenama i djeci a cim osjete otpor sa pelenama spavaju ali evropa ih voli i cini im ustupke
to su uradili isti oni koje je medjunarodna zajednica posebno evropa spasila poraza 1995 i jos ih nagradila republikom srpskom i dan danas im daje podrsku preko ne rada visokog predstavnika i jos im na kosovo salju poznatog obozavaoca velikosrpstva lajcaka
Mrtvu majku!
https://youtu.be/XkYTSxto0kE Islam je jaci od Novca G. Beck: Islam is Stronger than Money
Komsije - mirotvorci
mamu vam hebem a 7 crkava na teritoriji srebrenice ste porusili a od gradske crkve stalu napravili.i ta dzamija sto je porusena je napravljena na temeljim srusene crkve.DOBRO DOSLI U REPUBLIKU SRPSKU
@gooUser1576046773 sto ce vama crkve ka ne idete u njh. Samo zjape onako prazne.
Logori, logori, hiljade i hiljade zatvorenih, mučenih ubijenih. U jednom danu 14 džamija na području Banjaluke, u jednome danu hiljade ubijenih zatrpavano bagerima i rovokopačima, otkopavano, tovareno na kamione i ponovo zatrpavano u sekundarnim grobnicama.. I imaju snage bezočno lagati, izmišljati, krovotvoriti, opravdavati, petljati, ponovo izmišljati svoje građane, svoje sunarodnjake, eEuropu, cijeli svijet.
Dolazi vrijeme da vratimo divljački narod na Karpate odakle su i došli da ih vise nikad ne vidimo ako bog da