Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@REFORMATOR I zaboravih da ti kažem da sada kao zec dođeš u šeher a adresu imaš jer 1992 nisi imao muda da prođeš preko jevrejskog ili debelog ili zlatišta ili osmica ili bilo gdje a granata si ispalio koliko si mogao i stigao pa i u vodu.
@REFORMATOR Rahmetli CACO si zaboravio zecu sa vraca i ovo je jedna od 1.000.000 koje ste ispalili na šeher ali niste mogli nogom kročiti ni pedalj dalje od 1992.
Znaci nebi se oskudjevalo da nedaj boze zatreba
O hebem ti mater u usta i onom ko te zaposli tu ! Divi ti naslova teksta i prve rečenice koja glasi : - Danas su u rijeci Miljackoj u Sarajevu pronađena još dva svjedoka prošlog rata: minobacačka granata od 82 milimetra koja nije eksplodirala i poluautomatska puška. Miljackoj........????????? Dva svjedoka .....?????????
A i fotoaparat kojim je fotografija načinjena je zadnja riječ tehnologije, ali od prije 50 godina. Dodouše, do ide na račun CZ.
U rijeci Miljacki, a ne u rijeci Miljackoj. Autor članka M.S. sjedi, jedan.
@sezam... ...iz srpskohrvatskog (jer na bošnjačkom mere i 'vako)!
Jedna od 1.000.000 srpskih ispaljenih na Sarajevo prilikom opsade 92'-95'. Serpske junačke granate.
1.000.000 granata? Daj druže malo razmisli pre nego što nešto napišeš. Da je toliko granata ispaljeno cigla na cigli ne bi ostala.
Ispalim ti mater i zapalim joj međunožje da ne može na noge 5 dana. Ti znaš klošaru ko je šta ispaljivao, hebo ti Caco majku a ti njemu ?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Čime su ovi slikali, Veš mašinom ?