Komentari (387)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veliki respekt za Hudu! Treba imati petlju i napraviti nesto ovako,znajuci koja je kazna ceka! Obavezno joj pruziti zastitu od divljaka i dati boravisnu dozvolu u BIH. Svako voli slobodu i normalan zivot. Njenoj familiji sretan put za Kuwajt. Pravda za HUDU!!!!!!
@Tiberiuss Huda se poseksala u 16 i sad ce glavom platit kad se vrati..
@Tiberiuss Po Ženevskoj konvenciji nije dovoljno dati samo boravišnu dozvolu već ugroženim kategorijama (lgtb , nasilje u porodici , građani drugog reda / stateless ) moraš obezbijediti trajni smještaj , džabno zdravstveno osiguranje , džabno školstvo ili adekvatno zaposlenje , uračunati radni staž ) itd itd.Zbog toga je EU svojevremeno priznala BiH pa Kosovo pa sad Palestinu , da ne bi primali milione "stateless" izbjeglica jer to puno košta a njima se jbe za nama u suštini.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zastite Hudu..Pravda za nju!
Tri clanka jedan do drugog o kuvajcanki Ima lii gdje da su nasli nacin da zaustave narod da odlazi, da se ljudi zapposle, da se rastereti dugovanje zemlje, da se napravi koja ili preporodi stara fabrika. Ko je ba ona. Nije Tito pa tri clanka
Nek je sad zasiju i bice ko nova, kad joj roditelji nadju dzuvegiju, ipak je ona tek 31 godinu.
vrbopuc
I vi ste slobodnu zenu, koja po zakonu drzave u kojoj se nalazi ima pravo na slobodno kretanje, naravno priveli bolesnoj familiji?
U kurvaluku je bila.
Za ljubav glavu gube i umiru kada ljube
Zbaci zar i feredžu, dosta je nasilja nad ženama, obuci se kako misliš da treba da se obučeš, dosta je tiranije šepavih debelih arapa, udaj se u BiH budi naša snaha, vjeruj da sad ima bar stotinu muškaraca koji bi te oženili i pružili ti siguran dom.
Ma neće biti nikakvih problema. Huda je to sigurno odradila analno.
Punoljetna je osoba, ima pravo biti gdje hoce i s kim hoce. Tako bi valjda trebalo biti u nasoj zemlji.... zato se nadam da je policija ispostovala njeno pravo na slobodu i nije je "predala" porodici, kao kakav nadjeni predmet
Ko zna šta je jadnu djevojku natjeralo na ovakav potez.
Pao je žestok sex...
Dje je "belegijas" sto ju je " natakario"
Krhavela.
Je*b*aše je hudu neiskvarenu.. svu noć
malo cura prohodala štae?