Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prvo, mozete biti vezani za drvo ili za radijator a video kaseta je U VEZI sa... drugo, zlotini na podrucju Drvara mogu biti u vezi sa npr. zarobljenicima vojnim na toj teritoriji, ne moraju se ticati samo stanovnistva koje tamo zivi...pocinioci mogu biti takodjer mjestani opcine Drvar itd..puno je toga.. btw..Drvar je jedina opcina koja nije organizirala referendum za nezavisnost BIH a kojeg apsurda,osim sto su dio BiH jos gore, dio su Federacije..Apsurd ide dalje jer su dio kantona Livanjskog..prava su BiH ma koliko bjezali od nje,,,,
Evo ako hoces bas tacno na podrucju opstine Drvar po popisu 1991 je bio sljedeci sastav stanovnistva Srbi = 97,27 % Yugosloveni = 2,09 % Ostali = 0,25 % Hrvati = 0,20 % Muslimani = 0,19 % Tako da se komotno moze reci da gotovo da nije bilo drugih sem Srba! Sto i nije cudno, jer isto tako npr u nekim mjestima u Hercegovini si imao 99% Hrvata i sl.
Roki@ Ne znam kakvi su mogli biti zlocini Srba u Drvaru u kojem je bilo po poisu 1991 99,9% Srba ?! \"području općine Drvar\" ..nemoj samo reci da nije bilo drugih na podrucju osim srba
Ne znam kakvi su mogli biti zlocini Srba u Drvaru u kojem je bilo po poisu 1991 99,9% Srba ?! A sto se tice naslova tu bi se slozio sa \"bosancem\", stvarno komedija od naslova ! Ima li ikakav lektor na sa x comu?!
ja konto pronašli nekog vezanog u drvaru
sta ce dodik sad reci.
Samo naprijed!
SIPA je kralj!!!! svaka cast