Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
249 štela!
p.s. ovo ne govorim jer sam zavidan ovo govorim kao osoba koja je učestvovala na konkursima i koja je iz prve ruke osjetila kako se primaju budući policijski službenici... taman da si jak ko Herkul, pametan ko Vladimir prelog i sposoban ko Rambo nećeš proći dalje bez štele, izmislit će nešto i reći ti da si premekan da obavljaš taj posao, da nisi psihički sposoban, na ljekarskom ćes pasti...taman ako sve prepreke savladaš na Akademiji će te bagra syebat i vratit i pozvat podobnijeg umjesto tebe...a tužno je to jer ima dosta veoma sposobnih osoba koje bi se vrlo rado časno i pošteno bavile policijskim poslom ali ne mogu jer nemaju zaleđinu...
jimmy i vojska isto.. kakve su momke odbili.. za ne povjerovat.. a gledam ove u uniformama.. sve nesto krzljavo.. pa koga ono treba da brani?
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
POŠTO VIDIM DA STE SVI NEGATIVNO NAELEKTRISANI JA NEĆU BITI DJEVOJKE I MOMCI PUNO SRECE U BUDUĆEM RADU
Ja znam jednog starog lisca koji vozi ohrdani kombi i koji je mađarsku policiju podmićivao sa 5 EURA', Naravno, nikada nisu uzeli mito ali su ga uvijek puštali bez kazne. Valjda je to neki police- socijal' fazon.
Ne na usluzi građanima, nego na usluzi svojim familijama, preko kojih su i dobili posao. Kažem to kao magistar kriminalistike koji nema familijarnu pozadinu i koji čak ne može raditi ni kao policajac.
Pretpostavicemo da su ovi dislakjovi od očeva, majki, daidza, tetki čiji su sinovi(tetici, daidzici) uposleni, koga bi drugog bolila realnost?
hahaha ,,......................................na usluzi građanima...............,, hahahahaha građani od niti jednog policajca nemaju ništa jer su glavne vođe napravili takvu policiju koja isključivo služi njima, čuva ih od naroda, rastjetuje gladne nezadovoljne i prevarene radnike kada se slučajno usude izaći na ulicu i slično. Narod od njih nema ništa, znam iz ličnog iskustva. Kada ih pozoveš na intervenciju ne smiju da pozvone na komšijska vrata a kada skupe hrabrost pa to i učine skromniji su od poštara koji na vrata donnosi penziju.. Nema ovdje ništa ni od koga, naod je prevaren i konstantno va varaju te je prepuštn sam sebei.
Bagra sa dna kace.
Sad ce zima.Treba im davati plate i da sjede kuci,da se ne mrznu bezveze.Svakako nece nista raditi kao ni ovi ostali (cast izuzetcima)
zakleli se da ce po zakonu klepat normalne gradzane RBIH
HAJMO SAD NA ULICE PISITE PARKING KAZNE PSI JEDNI GLUPI
Ko plati Policiju? Narod! Ko plati Politicare? Narod! Ko krade od naroda? policija i politicare! Ko suti i glasa za isti cirkus svake cetiri godine? Narod! Ko brani narod? Niko
Wow, blago ovim mladim ljudima, baš im dajete vjetar u leđa svojim komentarima. Pa ne bih vas ni ja branila, 'ladno bih pustila da vas preda mnom upucaju...
Koji mladi ljudi? To su nubovi koji su primljeni sa štelama. Čast izuzecima koji nisu naravno, ako ih ima.
Kako ćeš ti očekivati poštenog policijskog radnika, kada ih je većina sa štelom završila Akademiju. Mi smo duboko korumpirano društvo i to od vrha troglave aždahe, pa do komunalnog radnika. Ja ne znam kako se nama može pomoći, al' stvarno?!
dolazi mi cumur u Subotu trebat ce mi dvojica jakih.
ovdje samo stela radi bez stele i para ne mozes se upisati na policijsku akademiju a ove zenske se upisu ne da bi radile nego ce vise sexa imati sa policajcima kako god da izgledaju to nije bitno .
Nijedne nema bolje od naše policije!
Osim ako vlast ne naredi drugačije !
-Filozofija i svrha policije ? -Kome ona sluzi.Nezamjenljivo je jedno drustvo bez policije, s'druge stranekao pojedinac covjek ne osjeca potrebu za njom nit je dozivljava kao zastitara. Policija je u svijetu postala instrument "apstraktne vladajuce klase".Koja stiti poretke koji sami reprodukuju probleme,zbog koji i postoji.
Ali stručna policija, ne sarlatani koji sa diplomama inžinjera šumarstva, poljoprivrede, muzičke akademije rade kao krim inspektori kojih je nažalost 90% u strukturama izvršne vlasti, dok su školovani ljudi sa završenim kriminalistickim, pravnim ili sigurnosnim fakultetom statistika na biroima. Kakva država, takva nam i policija.